Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
09-15-2009, 05:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Adrian Mutu (nr. 10 - ACF Fiorentina)
Crespo: "În cazul Mutu nu cred că este vorba de bani, ci de respect"
Atacantul argentinian Hernan Crespo, fostul jucător al echipei de fotbal Chelsea Londra, consideră că lîn cazul litigiului dintre românul Adrian Mutu şi clubul londonez ar fi mai degrabă vorba de 'respect' decât de bani.
'Nu cunosc prea bine acest caz, iar din afară este greu să judeci, însă îmi vine greu să cred că este vorba doar de bani. Eu îl cunosc pe Abramovici (patronul lui Chelsea - n.red), cu care am o relaţie bună, bazată mai mult pe fapte decât pe vorbe. Ştiu că mi-a permis să mă întorc de două ori în Italia deoarece trebuia să fac asta, iar el a înţeles omul şi dorinţa mea şi nu a cerut niciun ban de la AC Milan sau Inter. De aceea spun că trebuie să fie şi altceva în afara problemei economice şi, după părerea mea, pare mai degrabă o chestiune de respect', a declarat Crespo pentru goal.com. Argentinianul a fost la un pas să se transfere la Fiorentina în vara acestui an, însă în final a semnat cu o altă grupare din Serie A, Genoa 1893. Presa italiană, citată de Agerpres, anunţă că, după înaintarea recursului la Tribunalul Federal Elveţian, reprezentanţii lui Adrian Mutu încearcă o rezolvare pe cale amiabilă a litigiului cu clubul Chelsea, căruia românul trebuie să-i plătească 17 milioane euro, depunând eforturi pentru a organiza o întâlnire cu miliardarul rus Roman Abramovici. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
72 Musafir(i)
72 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut