Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adrian Neaga (nr. 25 - Nefci Baku)
08-08-2009, 12:13 AM
Adrian Neaga (nr. 25 - Nefci Baku)
Discuţii şi informaţii despre fostul idol al Stelei, ajuns în patria banilor....

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-08-2009, 01:11 PM
RE: Adrian Neaga (nr. 25 - Nefci Baku)
Nu stiu ce s-a intamplat cu el in Correa . Cand a revenit la Steaua am crezut ca va redeveni acel jucator de temut si golgheterul care plecase din cauza lui jij

CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!!Angel
12-09-2009, 03:40 PM
Adrian Neaga a marcat două goluri pentru Neftchi în victoria cu Turan Tovuz, scor 3-2

Atacantul român Adrian Neaga a reuşit "o dublă" în meciul pe care FC Neftchi l-a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu Turan Tovuz, scor 3-2, în etapa a 13-a din prima ligă azeră, informează site-ul Soccerway.

Fostul fotbalist al Stelei şi al lui FC Argeş a fost integralist la oaspeţi şi a punctat prima dată în minutul 56 al întâlnirii, la scorul de 2-0 pentru gazde, iar apoi a marcat golul vicoriei cu patru minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc.

În urma acestor două reuşite, Neaga a ajuns la cota 5 în actuala stagiune şi ocupă locul secund în topul celor mai buni marcatori din Azerbaidjan.

Graţie succesului de pe terenul lui Turan Tovuz, Neftchi, la care şi celălalt jucător român din lot, Marian Aliuţă, a evoluat titular timp ce 69 de minute, a urcat, provizoriu, pe locul 4 în clasament.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-14-2009, 07:53 AM
Neaga şi Aliuţă au marcat pentru Neftchi Baku în remiza cu Mughan, scor 2-2

Fotbaliştii români Adrian Neaga şi Marian Aliuţă au marcat golurile formaţiei lor, Neftchi Baku, în partida cu Mughan, încheiată la egalitate, scor 2-2, în etapa a 15-a a campionatului azer.

Neaga a deschis scorul în minutul 14, dintr-o lovitură de pedeapsă, însă gazdele au revenit prin Adilovic (38) şi Hodzic (66). Neftchi a reuşit până la urmă să obţină un punct, graţie golului marcat de fostul mijlocaş al Stelei, Marian Aliuţă, în minutul 86.

Adrian Neaga a ajuns la golul cu numărul 6 înscris în actuala ediţie a campionatului azer şi este pe locul 2 în topul golgheterilor, în timp ce Aliuţă se află la doar a doua reuşită.

În urma acestui rezultat, Neftchi a coborât un loc, până pe 6, cu 25 de puncte acumulate în 15 jocuri.

12-14-2009, 05:06 PM
Adrian Neaga, omul care aduce zâmbete

Fostul stelist Adrian Neaga, care joacă acum la Neftci Baku, în Azerbaidjan, a ajutat cu sume importante Spitalul de copii din PiteştiBanii obţinuţi din sponsorizări şi din biletele din cadrul turneului caritabil de anul trecut, organizat de Rică Neaga (30 de ani), au ajuns la Spitalul de Copii din Piteşti. Anul acesta, două saloane de la etajul şase al spitalului au fost modernizate, iar acum, oamenii din conducere speră din nou la ajutorul fotbalistului.

Acum un an, la Piteşti, a început turneul caritabil organizat de Adrian Neaga. Fostul stelist i-a avut invitaţi pe prietenii Coman, Rădoi, Nicoliţă, Herea, Maftei şi mulţi alţii, pentru a strânge fonduri. În urma turneului organizat la Sala Sporturilor din Piteşti, banii adunaţi, circa 45.000 de euro, au fost folosiţi pentru modernizarea a două saloane de pediatrie din cadrul Spitalului de Copii.

"Am schimbat geamurile, s-a zugrăvit, duşurile au fost modernizate. Am mai pus draperii şi aparate de aer condiţionat. Miracol, aşa putem numi gestul lui", spun cei din conducerea spitalului.

Din păcate, cei internaţi n-au ţinut cont de modernizări şi au stricat sau au mâzgălit pereţii: "Românul nu ştie să păstreze. Uitaţi-vă în jurul dumneavoastră, câtă mizerie poate să fie", s-au destăinuit asistentele. Daniela Toader, asistent-şef la unitatea medicală din Trivale

Una dintre ele, Daniela Toader, spune că îl aşteaptă, din nou, pe fotbalist să-i ajute. "Ce a făcut acest om pentru noi este greu de descris. Ne-a ajutat mai mult decât oricine. Chiar eu am avut grijă de fata lui atunci când a fost internată aici. Îi dorim tot binele din lume şi îi transmitem multă sănătate", spune asistenta.

Banii primiţi de la Neaga au fost folosiţi pentru achiziţionarea de aparatură medicală - în special incubatoare pentru copii, dar şi pentru renovarea şi modernizarea spaţiilor anexe

Fiica lui a fost tratată la acest spital
Adrian şi micuţa YunisFotbalistul a avut toate motivele să strângă cât mai mulţi bani, după ce fiica lui, Yunis, a trecut prin clipe grele în urmă cu doi ani. "Când am venit prima dată din Coreea , fiica mea s-a îmbolnăvit. Am dus-o de urgenţă la spital şi au făcut-o bine, deşi avea şanse mici. Din acest motiv am considerat că sunt dator faţă de medici şi le-am dat o mână de ajutor", explică Neaga gestul său.

Vrea să facă un nou gest caritabil
Internaţionalul român revine în ţară pe data de 27 decembrie. Chiar şi aşa, prietenii din Piteşti povestesc că acesta îi va ajuta pe cei din spital. "El vine în ţară aproape de sfârşitul anului, atunci când mai mulţi fotbalişti vor fi plecaţi. Este posibil ca în luna ianuarie să mai facă o donaţie, chiar dacă nu se va ţine un turneu caritabil. Iniţial, Rică dorea să ofere ajutor în fiecare an, dar acum soseşte mai târziu", dezvăluie apropiaţii acestuia.

12-20-2009, 11:04 PM
Neaga şi Aliuţă au marcat golurile partidei Neftchi Baku-Standard, scor 2-0

Fotbaliştii români Adrian Neaga şi Marian Aliuţă au înscris golurile victoriei echipei lor, Neftchi Baku, scor 2-0, în faţa rivalei locale Standard, în etapa a 16-a a campionatului azer, bifând al 11-lea meci consecutiv fără înfrângere, informează ediţia on-line a publicaţiei Azerisport.

Neaga a deschis scorul în minutul 55, dintr-un penalty, iar Marian Aliuţă l-a majorat cu două minute înainte de final, după ce cu câteva faze înainte trimisese mingea în bară dintr-o lovitură de pedeapsă.

Cei doi români reuşiseră să înscrie şi etapa trecută, în remiza înregistrată în deplasare, scor 2-2, cu Mughan.

Adrian Neaga a înscris golul său cu numărul 7 în actuala ediţie de campionat şi a urcat pe prima poziţie în topul marcatorilor, la egalitate cu moldoveanul Anatolie Doroş şi letonul Girts Karlsons, în timp ce Marian Aliuţă se află la a treia sa reuşită stagională.

După 16 etape, Neftchi Baku ocupă locul 4 în clasamentul primei ligi azere, cu 28 de puncte, la cinci puncte de liderul Inter Baku, fiind neînvinsă de 11 partide.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut