Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albert Streit (nr. 6 - FC Schalke 04)
09-03-2009, 11:38 AM
RE: Albert Streit (nr. 6 - FC Schalke 04)
Albert Streit, suspendat de Schalke 04

Antrenorul echipei de fotbal Schalke 04, Felix Magath, a decis să-l suspende, până la noi ordine, pe mijlocaşul german de origine română Albert Streit, ca urmare a lipsei de profesionalism a jucătorului, informează cotidianul sportiv 'L'Equipe', citat de Agerpres.

"De la sosirea mea aici, le-am cerut tuturor jucătorilor să dea dovadă de o cât mai mare seriozitate, să muncească din greu şi să îşi forţeze limitele. Nu a fost, însă, deloc cazul lui Albert Streit", a declarat Magath, care a câştigat campionatul Germaniei cu formaţia VfL Wolfsburg în sezonul trecut, semnând în această vară cu Schalke 04.

Streit, în vârstă de 29 ani, are contract până în 2012 cu gruparea din Gelsenkirchen, pentru care a disputat doar 14 meciuri, de la sosirea sa, în 2007. El a mai fost trimis la echipa de rezerve, din motive disciplinare, în luna ianuarie, împreună cu Peter Loevenkrands şi Carlos Grossmueller, de către predecesorul lui Magath, Fred Rutten. Între timp, Grossmueller şi Loevenkrands au părăsit-o pe Schalke, Streit fiind singurul 'supravieţuitor' al acestui trio rebel, notează site-ul FIFA.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Albert Streit (nr. 6 - FC Schalke 04) - Sebi Raducu - 09-03-2009 11:38 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut