Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albert Streit (nr. 6 - FC Schalke 04)
09-07-2009, 07:36 PM
RE: Albert Streit (nr. 6 - FC Schalke 04)
"Am fost tratat ca un infractor, ca un criminal"

După "atacul" fanilor lui Schalke, Albert Streit a vorbit cu presa germană.

După ce a fost scuipat şi înjurat în timpul meciului pe care echipa secundă a lui Schalke l-a pierdut cu 0-1 în faţa formaţiei Waldhof Mannheim, Albert Streit a vorbit cu Express despre cele întâmplate între el şi suporterii din Gelsenkirchen.

Express: Albert, ce-a fost acolo pe teren?
Albert Streit: Am fost agresat verbal de zece susţinători ai lui Schalke. 'Copil din flori' a fost insulta care m-a afectat cel mai puţin. Pe mama mea au făcut-o în toate felurile şi au spus că după meci 'o voi încasa în freză', că dacă nu dispar de la Schalke voi avea probleme mari de tot. După aceea, m-au scuipat. Dacă nu m-aş fi ferit, aş fi fost umplut de salivă. Din fericire, nu m-a urmărit nimeni după meci şi m-am putut urca liniştit în maşină.

Ai prevăzut faptul că fanii vor avea o astfel de reacţie?
Nu. Aşa ceva n-am mai trăit niciodată. A fost pur şi simplu un comportament asocial. Am fost tratat ca un infractor, ca un criminal.

Cum s-a ajuns la o asemenea situaţie?
În ultimele săptămâni imaginea mi-a fost afectată. Ceea ce mi se întâmplă nu are nicio legătură cu ceea ce fac pe teren.

Vei mai juca la echipa de amatori?
Absolut. Am un drum de urmat. Nu le voi da satisfacţie acestor oameni şi nu voi face în pantaloni. Antrenorul şi coechipierii sunt alături de mine, am susţinerea lor şi nu mi-e frică de aceşti derbedei. Trebuie să fiu pregătit şi pentru astfel de situaţii. Sunt plătit să accept şi asemenea lucruri. Dar trebuie să analizez bine ce s-a întâmplat.

Te gândeşti cumva la un transfer?
Voi lua în considerare şi această opţiune. Dar îmi va fi destul de greu.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Albert Streit (nr. 6 - FC Schalke 04) - Sebi Raducu - 09-07-2009 07:36 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut