Bogdan Lobonţ (nr. 1 - AS Roma)
12-20-2009, 03:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Bogdan Lobonţ (nr. 1 - AS Roma)
Lobonţ: "Trebuia să vină ziua în care să apăr 90 de minute!"
Bogdan Lobonţ a fost integralist în meciul ŢSKA Sofia-AS Roma 0-3, din grupele Europa League. Lobby a avut o evoluţie fără greşeală în partida de la Sofia şi spune că este fericit pentru că a reusit sa "închidă" poarta Romei.
- Lobby, cum a fost debutul ca titular într-un meci oficial pentru AS Roma? Presa din Italia a avut numai cuvinte de laudă la adresa ta... - Mă bucur că echipa a cîştigat după o evoluţie bună, chiar dacă nu a fost un meci decisiv pentru calificarea în primăvara Europa League. În ceea ce mă priveşte, n-am avut emoţii pentru că nu mai am 20 de ani. Am încercat să "închid" poarta şi sînt fericit că am reuşit! - Au trecut 8 luni de cînd nu ai mai apărat 90 de minute. - Nu mi-am pierdut niciodată speranţa! Trebuia să vina şi ziua în care să apăr 90 de minute şi le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Mai importantă decît evoluţia mea este realizarea obiectivului în Europa League. Am terminat grupa pe primul loc, iar acum trebuie să ne concentrăm pentru parcursul în campionat pentru că urmează un meci extrem de dificil, cu Parma. - Roma ocupă locul 5, la 11 puncte în urma Interului. Mai speraţi la titlu? - Nu ne putem gîndi acum atît de departe. Trebuie să ne propunem să ajungem cît mai repede pe podium şi vom vedea la momentul respectiv în ce măsură contăm în lupta pentru titlu. Repet, urmează meciul de pe teren propriu cu Parma şi este foarte important să cîştigăm. Este ultima partidă a anului şi speram să-i facem fericiţi pe suporterii noştri! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut