Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai.
10-10-2009, 12:25 AM
RE: Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai.
Foarte interesant thread !
Pai in primul si in primul rand cred ca fiecare post trebuie bine delimitat si structurat , astfel incat oricare persoana din club sa isi cunoasca atributiile ! ! !
- patronul - dupa parerea mea aceasta functie este cea mai responsabila , avand in vedere ca intr-un final ,,toate oalele se sparg in capul patronului" (cel mai bun exemplu : Gigi Becali) .Trebuie sa aiba o relatie buna de colaborare cu toti cei implicati in club . El este persoana care suporta toate cheltuielile echipei .
- antrenorul - cel care raspunde primul de rezultate . E necesar sa fie o persoana echilibrata . Este mereu in centrul atentiei . Rezultatele il mentin sau nu in functie .
- managerul - are in vizor transferuri de jucatori . Se consulta la o anumita perioada de timp cu antrenorul , in ceea ce priveste echipa . E intotdeauna langa ea ( echipa ) . Cel mai bun exemplu din Romania in ceea ce priveste postul de manager este cu siguranta Mihai Stoica .
- psihologul - este foarte important intr-o echipa , el fiind responsabil sa le ,,refaca" moralul jucatorilor , dupa perioade mai putin bune .

Mai sunt destule posturi importante intr-un club precum administrator-delegat , dar am incercat sa sintetizez totul la ce cred eu ca mi se pare important !

Sper ca am fost cat decat la obiect ...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ce inseamna club profesionist de fotbal? In Romania si nu numai. - Cipri - 10-10-2009 12:25 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut