Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chelsea FC
11-30-2009, 12:25 AM
RE: Chelsea FC
Cu siguranță Frank a donat acei bani chiar dacă s-a terminat 0-3. Wink

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-01-2009, 08:12 PM
Lampard îi consideră pe Drogba şi Anelka cei mai buni atacanţi din lume

Mijlocaşul lui Chelsea Londra, Frank Lampard, a afirmat că Didier Drogba şi Nicolas Anelka sunt în acest moment cei mai buni atacanţi din lume, iar formaţia engleză poate deveni campioană cu ajutor lor, informează site-ul oficial al grupării din Premier League.

"Didier Drogba este foarte puternic, jocul lui este excelent. Atunci când este în formă nu ştiu dacă este cineva care îl poate ajunge. Acelaşi lucru pot să-l spun şi despre Anelka, deoarece ambii se descurcă foarte. Avem cei mai buni atacanţi din lume. Atunci când ai astfel de oameni în atac şi organizarea este foarte bună, parteneriatul lor este absolut formidabil", a spus Lampard, care a mai adăugat: "Ashley Cole a evoluat foarte bine în ultimii doi ani, este unul dintre cei mai buni fundaşi stânga. Nu ştiu când vor învăţa fanii că nu trebuie să-l huiduie, dar cred că acest lucru îl poate mobiliza şi mai mult",

Lampard a mai spus că toţi jucătorii lui Chelsea trebuie să fie lăudaţi pentru rezultatele din acest sezon. "Dacă cei mai buni din lot sunt apţi sută la sută, acest lucru îţi dă încredere. Campionatul este foarte lung, dar ne simţim bine pe primul loc. Este greu, ştiu că Arsenal mai are un meci de disputat şi, în cazul unei victorii, diferenţa devine mai mică. Anul trecut am pierdut multe puncte în faţa celor de la Arsenal, Manchester United şi Liverpool, dar victoriile în faţa echipelor mai mici au făcut diferenţa. Ca să fii campion trebuie să ajungi la un echilibru", a adăugat mijlocaşul.

Chelsea Londra ocupă primul loc în Premier League, cu 36 de puncte, şi cu 5 mai mult decât ocupanta locului secund, Manchester United.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
12-01-2009, 09:42 PM
Didier Drogba vrea să-şi încheie cariera la Chelsea Londra

Atacantul lui Chelsea Londra, Didier Drogba, a declarat, marţi, că vrea să-şi încheie cariera la clubul patronat pe Roman Abramovic şi a negat faptul că oficialii lui Olympique Marseille ar dori cu adevărat să-l readucă la echipa din Ligue 1, informează presa franceză.

"Conducătorii lui Marseille mi-au spus că vor căuta o soluţie să mă aducă înapoi la echipă, însă cred că acest lucru a fost spus mai mult pentru a-i convinge pe fani să cumpere cât mai multe abonamente. În fiecare vară apar fel şi fel de speculaţii în privinţa unui posibil transfer al meu, dar nu este niciun adevăr, nimeni nu m-a contactat vreodată. Sunt foarte fericit la Chelsea, mi-am şi prelungit cotractul până în anul 2012. Iubesc Franţa şi Olympique Marseille, dar cariera mea cred că se va termina la Chelsea", a spus Drogba.

Internaţionalul ivorian în vârstă de 31 de ani a evoluat în cariera sa pentru echipe ca Le Mans şi Guingamp, dar şi pentru Olympique Marseille, în sezonul 2003-2004, formaţie pentru care a jucat 35 de meciuri şi a înscris 19 goluri.

În vara anului 2004 a fost transferat în schimbul a 35 de milioane de euro la Chelsea, pentru care a evoluat în 147 de partide şi a marcat 66 de goluri.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-11-2009, 08:15 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-11-2009 08:15 PM de Sebi Raducu.)
Ancelotti îşi doreşte să evite AC Milan şi Inter Milano în optimile competiţiei

Managerul lui Chelsea Londra, Carlo Ancelotti, a declarat, vineri, că nu vrea să întâlnească în optimile de finală ale Ligii Campionilor fosta sa echipă, AC Milan, dar nici formaţia la care activează Cristian Chivu, Inter Milano, pe care o consideră "cel mai tare adversar" din urna a doua valorică.

Gruparea patronată de Roman Abramovici a terminat pe primul loc în Grupa D a celei mai puternice competiţii intercluburi şi este cap de serie la tragerea la sorţi care va avea loc la data de 18 decembrie. Printre posibilii adversari ai lui Chelsea în optimile Ligii Campionilor se numără AC Milan, Inter Milano, Bayern sau Lyon, echipe care au terminat pe locul secund în grupele din care au făcut parte.

"Recunosc că aş prefera să evit o confruntare cu Leonardo (n. r. antrenorul lui AC Milan) tocmai în februarie. Dar dacă se va întâmpla, nu va fi nicio problemă. Fotbalul este imprevizibil şi, uneori, îţi rezervă suprize. Este evident că dacă va fi să înfrunt Milanul, voi avea parte de două partide cu încărcătură emoţională specială. În schimb, o dispută cu Inter ar fi foarte dificilă, întrucât este cel mai tare adversar din urna a doua. Ambele situaţii ar fi de evitat, pentru că formaţiile italiene sunt greu de bătut", a declarat tehnicianul italian al grupării londoneze, conform Daily Mail.

Ancelotti a mai spus că actuala ediţie a Ligii Campionilor este echilibrată şi a precizat că este o mare provocare pentru Chelsea să câştige trofeul. "Mie unul mi se pare o ediţie extrem de echilibrată şi imprevizibilă. Cu exepţia lui Liverpool, toate marile cluburi sunt prezente în optimi. Apoi, la toate echipele cu pretenţii s-au investit sume considerabile în transfeuri, iar aşteptările fanilor şi ale conducătorilor sunt uriaşe".

[Imagine: carlo_ancelotti_chelsea.jpg]

12-18-2009, 01:43 PM
Anelka a ajuns la 100 de meciuri în tricoul lui Chelsea

Atacantul Nicolas Anelka a disputat miercuri seara cel de-al 100-lea meci în tricoul echipei de fotbal Chelsea Londra, care a învins cu 2-1 pe teren propriu formaţia Portsmouth, internaţionalul francez înscriind cu acestă ocazie cel de-al 35-lea său gol pentru gruparea de pe Stamford Bridge, la care s-a transferat în ianuarie 2008.

Fostul jucător al lui PSG a deschis scorul în minutul 23, celălalt gol al londonezilor fiind marcat din penalty de Frank Lampard, în repriza secundă (min.79). Oaspeţii au înscris prin Frederic Piquionne, în minutul 51.

12-19-2009, 01:18 PM
Ghetele de 150.000 € purtate de John Terry, scoase la licitaţie

Cele mai costisitoare ghete de fotbal din lume sunt ornate cu peste 2.300 de pietre preţioase, precum diamante negre, safire, dar şi aur alb, şi sunt fabricate de Nike.

John Terry este fotbalistul care a purtat aceste încălţări de 150.000 de euro, după care au fost scoase la licitaţie, în scopuri caritabile. Alte două perechi, mai ieftine, produse pentru Wayne Rooney şi pentru Rio Ferdinand costă "doar" 140.000 de euro.

12-20-2009, 06:59 PM
"Albaştrii" pun la bătaie 68 de milioane de euro pentru Torres!

Chelsea pregăteşte o ofertă de 68 de milioane de euro pentre atacantul lui Liverpool, Fernando Torres. Londonezii ar putea scăpa Unirea Urziceni de unul dintre principalele pericole pentru şaisprezecimile Europa League.

Ratarea calificării în optimile Ligii Campionilor i-ar putea forţa pe "cormorani" să renunţe la superstarul lor din atac, cele 68 de milioane de la Chelsea devenind foarte greu de refuzat.

Dacă se va concretiza, transferul ar ocupa locul patru în topul celor mai scumpe transferuri din istoria fotbalului, după cele ale lui Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane şi Zlatan Ibrahimovici. Pe lista celor de la Chelsea se mai numără şi Mascherano (Liverpool), Franck Ribery (Bayern), Di María (Benfica), Yaya Touré (Barcelona), Thierry Henry (Barcelona) şi Matthew Upson (West Ham).

12-27-2009, 12:09 PM
Chelsea nu va transfera un atacant în luna ianuarie, susţine Ancelotti

Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, a afirmat că echipa sa nu va achiziţiona niciun atacant în perioada de transferuri din luna ianuarie, informează Sky Sports.

Presa din Anglia scrie că Ancelotti şi l-ar dori la echipă pe Sergio Aguero, de la Atletico Madrid, mai ales că Didier Drogba, Michael Essien, John Obi Mikel şi Salomon Kalou vor evolua în luna ianuarie la Cupa Africii pe Naţiuni.

"Eu spun mereu numai adevărul, nu vom transfera niciun atacant. Alerg dezbrăcat prin zăpadă dacă vom face aşa ceva. Am încredere în Fabio Borini şi Daniel Sturridge, nu avem nevoie de alţi jucători. Ei vor avea posibilitatea ca în luna ianuarie să-şi demonstreze valoarea. Singura lor problemă este că sunt tineri, dar trebuie să şi joace. Nu cred că reprezintă un risc", a spus Ancelotti.

"Sturridge a avut probleme cu accidentările şi şi-a pierdut încrederea pentru că îi avea ca adversari pe Drogba şi Anelka", a adăugat tehnicianul.

Chelsea Londra se află pe primul loc în campionat, cu 41 de puncte după 18 etape.

12-27-2009, 12:16 PM
Ivanovici: "Real Madrid este visul oricărui jucător"

Branislav Ivanovici, fundaşul lui Chelsea, recunoaşte că un trasnfer la Real Madrid ar fi ca un vis îndeplinit, dar momentan se gîndeşte numai la echipa sa de club şi la naţionala Serbiei.

"Momentan nu am fost contactat de nimeni de la Real Madrid. Dacă este adevărat ce spune presa spaniolă, că ei sînt interesaţi de mine, sînt măgulit. Un club aşa mare este un vis pentru orice fotbalist", a spus Branislav IVanovici, conform Marca. Acesta este lăudat şi de selecţionerul naţionalei Serbiei: "Ivanovici este mai puternic decît Pepe"

Pentru postul de fundaş stînga, Real Madrid mai este interesată de Otamendi, Cuellar, Jonathan, dar şi de românul Răzvan Raţ, cîştigător al Cupei UEFA în 2009 cu Şahtior.

12-27-2009, 05:16 PM
Africanii de la Chelsea pleacă la Cupa Africii după meciul cu Fulham

Atacanţii ivorieni ai echipei engleze de fotbal Chelsea, Didier Drogba şi Salomon Kalou, ca şi mijlocaşii nigerian şi ghanez Mickael Essien şi John Obi Mikel nu vor pleca pentru a se alătura coechipierilor lor de la echipele naţionale pentru Campionatul Africii pe Naţiuni decât după disputarea meciului cu Fulham, de luni

Managerul formaţiei Chelsea, Carlo Ancelotti, a declarat după dezamăgitorul meci egal de sâmbătă de la Birmingham (0-0) că obţinut permisiunea de a-i folosi pe cei patru jucători africani în derby-ul vestului Londrei, cu Fulham, luni, de pe Stamfod Bridge. Iniţial, cei 4 trebuiau să plece pentru a fi prezenţi la loturile lor naţionale pe 27 decembrie, pentru a pregăti Cupa Africii pe Naţiuni, care se dispută între 10 şi 31 ianuarie în Angola.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut