Cristian Chivu (nr. 26 - Internazionale Milano)
01-03-2010, 04:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Cristian Chivu (nr. 26 - Internazionale Milano)
Chivu spune despre meciul cu Al Hilal că a fost "o experienţă frumoasă"
Fundaşul lui Internazionale Milano, Cristian Chivu, a afirmat după partida cu Al Hilal, câştigată cu 1-0, că s-a bucurat pentru victorie şi pentru faptul că mai mulţi jucători de la echipa de tineret au avut ocazia să evolueze, informează site-ul oficial al grupării din Serie A.
"Totul a mers bine, am terminat cu o victorie această pregătire şi a fost o experienţă frumoasă pentru noi. Cei care evoluează mai puţin sau fac parte din formaţia de tineret au avut ocazia să joace", a spus Cristian Chivu. El s-a întâlnit pe teren cu Mirel Rădoi, colegul lui din echipa naţională, dar şi cu suedezul Christian Wilhelmsson, care a evoluat şi la AS Roma. "Ei trebuie să fie întrebaţi dacă le place aici, dar dacă au făcut această alegere, înseamnă că sunt fericiţi", a adăugat căpitanul naţionalei României. Tehnicianul Jose Mourinho s-a declarat mulţumit de perioda de pregătire a lui Inter, care s-a încheiat cu meciul amical contra lui Al Hilal. "Este un rezultat important pentru un astfel de meci, într-un stadion cu mulţi suporteri entuziaşti. A fost o experienţă excelentă pentru noi şi cred că la fel s-au simţit şi adversarii. Acum ne gândim la meciul de campionat de miercuri şi cred că fanii au înţeles de ce unii jucători au fost menajaţi", a afirmat antrenorul portughez. Internazionale Milano a învins sâmbătă seară, scor 1-0, pe Al Hilal, într-o partidă amicală disputată la Riad. Mirel Rădoi a fost titular la gazde, în timp ce Chivu şi Denis Alibec au evoluat pentru echipa italiană în repriza secundă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut