FC Bayern München
12-18-2009, 11:10 AM
|
|||
|
|||
RE: FC Bayern München
Klinsmann sugerează că Hoeness trebuia demis de la Bayern!
Fostul antrenor al echipei Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, demis în luna aprilie, la 10 luni după instalarea pe banca tehnică a bavarezilor, a sugerat că şi managerul general de atunci, Uli Hoeness, ar fi trebuit tras la răspundere pentru eşec.
"Atunci când, într-un sistem, se iau măsuri în urma unui eşec, trebuie concediate ambele persoane responsabile de sectorul sportiv. Am avut destul de-a face cu oameni care se cramponează de funcţiile lor. Asta m-a împiedicat să muncesc în linişte cu echipa. M-am confruntat cu persoane care gândeau complet diferit faţă de mine, era normal să ne despărţim", a declarat Klinsmann într-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung. Uli Hoeness era, în mandatul lui Klinsmann, manager general, implicat în deciziile pe plan sportiv. Klinsmann a făcut numeroase declaraţii în care s-a referit la Hoeness, fără a-i menţiona acestuia numele. Jurgen Klinsmann, în vârstă de 45 de ani, a fost demis de la Bayern Munchen după înfrângerile cu FC Barcelona, scor 0-4, în Liga Campionilor, şi cu VfL Wolfsburg, scor 1-5, în 1.Bundesliga. Fostul căpitan al echipei naţionale a Germaniei a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că se va întoarce în SUA împreună cu familia şi că doreşte să continue în fotbal. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut