FC Bayern München
12-18-2009, 07:19 PM
|
|||
|
|||
RE: FC Bayern München
Van Gaal: "Fiorentina este o echipă tipic italiană, iar Mutu este un jucător de talie mondială"
Antrenorul lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat, vineri, că Fiorentina este o formaţie foarte bine organizată şi are în componenţă un jucător "de talie mondială", pe românul Adrian Mutu, informează site-ul oficial al nemţilor.
"Sunt mulţumit de tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor, pentru că ar fi putut fi şi mai greu. Fiorentina este o echipă foarte bine organizată, tipic italiană, cu un foarte bun antrenor şi cu un jucător de talie mondială, Adrian Mutu. Am mai jucat împotriva lor şi acum un sezon, dar acele meciuri deja nu mai contează. În plus, în acest an, noi am reuşit să trecem de Juventus, deci băieţii au încredere în forţele lor", a spus olandezul van Gaal. Oficialul lui Bayern Munchen, Karl Heinz Rummenigge, este şi el mulţumit de tragerea la sorţi, deoarece nemţii puteau întâlni "formaţii mult mai puternice". "În Florenţa am avut experienţe destul de bune, dar în grupe au jucat foarte bine. Au bătut Liverpool de două ori, au câştigat cu Olympique Lyon, dar noi vrem să mergem mai departe", a spus Rummenigge. Fiorentina va juca în optimile Ligii Campionilor contra germanilor de la Bayern Munchen, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri, la Nyon. Prima manşă se va disputa în Germania, în timp ce returul este programat pe stadionul Artemio Franchi din Florenţa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut