Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FC Sevilla
01-14-2010, 04:20 PM
RE: FC Sevilla
Jimenez afirmă că pentru Sevilla este o performanţă eliminarea Barcelonei din Cupă

Formaţia FC Sevilla a eliminat din Cupa Spaniei pe FC Barcelona, deţinătoarea trofeului, deşi în meciul retur a pierdut cu scorul de 0-1, iar antrenorul Manolo Jimenez şi-a lăudat jucătorii pentru performanţa obţinută, informează ediţia online a Marca.

FC Barcelona a câştigat cu 1-0 prin reuşita lui Xavi, din minutul 64, dar a fost eliminată din Cupa Spaniei după ce FC Sevilla a câştigat cu 2-1 partida tur din deplasare.

"A fost o zi mare pentru noi. Am reuşit să trecem mai departe după ce am eliminat cea mai bună echipă din lume, iar acum putem să ne bucurăm de această reuşită. Unul dintre avantajele noastre a fost şi că fanii ne-au susţinut, mai ales în ultimele minute, când jucătorii erau terminaţi de oboseală", a spus Jimenez.

Preşedintele Barcelonei, Juan Laporta, nu şi-a criticat echipa după eşecul din Cupă, afirmând că este mândru de determinarea jucătorilor. "Ne-am dorit foarte mult să învingem pe Sevilla şi acum trebuie să-i felicităm pentru că s-au calificat. Sevilla mereu ne-a creat probleme. Chiar dacă am fost mai buni, ei au reuşit un gol în plus", a afirmat oficialul echipei catalane.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
FC Sevilla - Sebi Raducu - 12-12-2009, 02:12 AM
RE: FC Sevilla - Sebi Raducu - 12-12-2009, 02:12 AM
RE: FC Sevilla - Sebi Raducu - 12-12-2009, 02:40 AM
RE: FC Sevilla - Sebi Raducu - 12-27-2009, 12:14 PM
RE: FC Sevilla - Sebi Raducu - 01-03-2010, 12:53 PM
RE: FC Sevilla - Sebi Raducu - 01-06-2010, 09:17 PM
RE: FC Sevilla - Sebi Raducu - 01-14-2010 04:20 PM

Săritura forum: