Florentin Petre (nr. 11 - Terek Grozni)
08-09-2009, 03:37 PM
|
|||
|
|||
Florentin Petre (nr. 11 - Terek Grozni)
Discuţii şi informaţii despre fostul căpitan al câinilor, ultimul mare suflet al dinamoviştilor după Cătălin Hâldan...
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-04-2009, 07:06 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:27 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Florentin Petre (nr. 11 - Terek Grozni)
Florentin Petre va intra în Campionatul Naţional de raliuri din 2010
Mijlocaşul grupării Terek Groznîi, Florentin Petre, va intra de anul viitor în Campionatul Naţional de raliuri, jucătorul efectuând, vineri, primele antrenamente cu noua sa maşină, un Renault Clio S1600, pe drumul dintre Sibiu şi Păltiniş.
"E foarte greu. Îţi dă o adrenalină deosebită dar şi plăcută. Trebuie să îţi placă, iar eu din acest motiv am şi intrat în raliuri", a declarat, Florentin Petre, după prima rundă de antrenamente în regim de cursă. Fotbalistul spune că îşi doreşte ca de anul viitor să intre şi în cursele oficiale. "Nu cred că anul acesta voi ajunge să concurez, dar din sezonul viitor sper să intru în competiţii, atât cât îmi permite timpul, pentru că principala mea activitate va fi în continuare fotbalul. La raliuri, deocamdată învăţ, fac paşi mărunţi", a explicat fostul internaţional. În privinţa maşinii pe care o conduce, Petre este deosebit de mulţumit de ea. "Maşina e diabolică, e o bombă care pur şi simplu mă încântă. E super-top şi sunt foarte mândru de ea. Am mai mers cu maşina de raliuri, la şcoala de pilotaj, dar nu se compară cu ceea ce am făcut aici, la antrenamente". La Sibiu, jucătorul s-a pregătit alături de Alexandru Piţigoi, pilot în campionatul naţional, iar acesta spune că Florentin s-a comportat foarte bine pentru primul antrenament. "S-a comportat surprinzător de bine pentru prima dată cu o maşină de asemenea calibru, destul de puternică pentru un debutant. Mai e mult loc de evoluiţie, dar pentru prima zi sunt mulţumit. Florentin e sigur pe el şi încearcă să aplice tot ceea ce-i spun", a opinat Piţigoi. Florentin Petre şi-a achiziţionat un autoturism Clio S1600, de la campionul Bulgariei, Rumen Dunev, cu care va concura în cursele oficiale. Acesta a mai anunţat că după ce îşi va încheia cariera de fotbalist se va dedica în totalitate automobilismului, luând exemplul fostului boxer Mihai Leu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-08-2009, 01:47 PM
|
|||
|
|||
Piticul s-a descurcat foarte bine cat a facut-o la echipa nationala. RESPECT
CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!! |
|||
09-14-2009, 12:34 PM
|
|||
|
|||
Florentin Petre a marcat un gol pentru Terek Groznîi în meciul cu Tom Tomsk, scor 4-0
Mijlocaşului Florentin Petre a marcat un gol în meciul pe care formaţia sa, Terek Groznîi, l-a câştigat duminică în faţa lui Tom Tomsk, scor 4-0. în etapa a 21-a a campionatului, informează presa rusă.
Florentin Petre a început meciul pe banca de rezerve şi a fost introdus la pauză, el reuşind să marcheze în minutul 49. Andrei Mărgăritescu a fost integralist şi a primit avertisment în minutul 80, în timp ce Daniel Pancu a evoluat în ultimele 10 minute. În urma acestui rezultat, Terek Groznîi a cumulat 27 de puncte şi a urcat pe poziţia a 10-a în clasament. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-20-2009, 07:32 PM
|
|||
|
|||
Cu Petre şi Mărgăritescu în primul "11", Terek Groznîi a pierdut cu Amkar, scor 1-0
Formaţia Terek Groznîi a fost învinsă duminică, în deplasare, de Amkar Perm, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 22-a a campionatului Rusiei, informează site-ul oficial al echipei cecene.
Florentin Petre şi Andrei mărgăritescu au fost titulari pentru Terek, dar au fost schimbaţi pe parcursul meciului. Primul a fost înlocuit în minutul 88 cu Gvazava, în timp ce mijlocaşul a fost schimbat în minutul 52 cu Katz. Daniel Pancu nu a fost inclus în lot pentru acest joc. În urma acestui rezultat, Terek se menţine pe poziţia a 11-a, cu 27 de puncte, după 22 de etape, în timp ce Amkar Perm a urcat pe locul 13, cu 24 de puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-19-2009, 04:13 PM
|
|||
|
|||
Terek Groznîi-Rostov 1-3, în etapa a 25-a
Jucătorii români Florentin Petre şi Daniel Pancu au evoluat pentru Terek Groznîi în meciul pe care echipa lor l-a pierdut duminică, scor 1-3, în faţa lui Rostov, în etapa a 25-a a primei ligi din Rusia, informează publicaţia Sport Express.
Daniel Pancu a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în minutul 45+1, în timp ce Florentin Petre a fost introdus pe teren în minutul 72. Terek a marcat prin Sadaev (52), iar Rostov, prin Gatskan (12), Pavlenko (18) şi Ahmetovic (44). După 25 de etape, Terek ocupă locul 9 în campionat, cu 33 de puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-03-2009, 08:53 PM
|
|||
|
|||
Florentin Petre s-a întors la ŢSKA Sofia
Mijlocaşul de 34 de ani, care a părăsit Terek Groznîi în urmă cu o săptămână, nu a rămas mult timp liber de contract. Florentin Petre s-a întors în Bulgaria, şi tot la ŢSKA Sofia, acolo unde a mai evoluat între 2006 şi 2008. "Piticul" nu a mai fost dorit la Dinamo.
"Florentin Petre a semnat cu ŢSKA, iar acum este în drum spre Bulgaria", a spus impresarul Victor Becali. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut