Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Florin Lovin (nr. 24 - TSV 1860 Munchen)
12-24-2009, 10:36 AM
RE: Florin Lovin (nr. 24 - TSV 1860 Munchen)
Florin Lovin va reveni pe gazon în luna martie

Mijlocaşul român al lui TSV 1860 Munchen, Florin Lovin, a revenit la antrenamente după trei luni de pauză, în urma accidentării grave la genunchi, însă numai din februarie se va putea pregăti normal alături de coechipierii săi, iar din martie va putea fi folosit în meciuri.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care la mijlocul lunii septembrie a suferit o ruptură de ligamente la genunchi şi a avut nevoie de operaţie, a început alergările şi chiar s-a antrenat pentru jumătate de oră cu mingea într-una dintre zile, însă afirmă că nu se poate pregăti normal mai devreme de luna februarie. "M-am simţit bine, dar mai am nevoie de timp", afirmă Lovin, conform presei germane.

Fostul jucător al Stelei se aşteaptă să revină pe gazon la mijlocul lunii martie, la 6 luni după accidentarea suferită în partida cu Greuther Furth, din etapa a 5-a din 2.Bundesliga.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Florin Lovin (nr. 24 - TSV 1860 Munchen) - AndreiDumitrescu - 08-09-2009, 04:30 PM
RE: Florin Lovin (nr. 24 - TSV 1860 Munchen) - AndreiDumitrescu - 08-11-2009, 05:04 PM
RE: Florin Lovin (nr. 24 - TSV 1860 Munchen) - Sebi Raducu - 12-24-2009 10:36 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut