Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
12-02-2009, 05:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
"E minunat să fiu acasă!"
George Ogăraru s-a declarat mulţumit de faptul că se află pe pământ românesc de ziua naţională a țării noastre. "Pentru mine este minunat să fiu aici, mai ales că este o zi foarte importantă pentru mine, ziua de 1 Decembrie", a mărturisit fundaşul român.
Românul lui Ajax îşi doreşte ca Poli să nu obţină niciun punct, chiar dacă Ajax s-ar califica mai departe şi cu un egal. "Ajax este obişnuită să câştige orice meci şi să joace la victorie. Poli este o echipă puternică şi de acest lucru ne-am convins şi noi, mai ales că pe «Amsterdam ArenA» a fost 0-0". Ogăraru a fost spionul olandezilor înainte de meciul lui Poli de la Asterdam, însă el crede că "lăncierii" nu aveau mare nevoie de informaţiile sale. "Au un sistem foarte bine organizat şi au urmărit foarte multe partide ale lui Poli şi din campionat, şi din cupele europene, aşa că sunt foarte bine informaţi. Le-am povestit istoria clubului, dar despre felul în care joacă Timişoara s-au informat singuri. Referitor la istorie, le-am spus că ar trebui să se gândească la domnul Ştevan Covaci, care i-a ajutat foarte mult", a declarat fundaşul lui Ajax. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)
27 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut