Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
09-16-2009, 06:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
"Donald și secundul Van't Schip sunt gripaţi!"
Antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Martin Jol, i-a trimis acasă pe atacantul Mitchell Donald și pe antrenorul secund John Van't Schip, cei doi prezentând simptome de gripă, informează cotidianul De Telegraaf.
Pentru a nu fi contaminați și restul jucătorilor din lot și membrii staffului tehnic, cei doi au părăsit cantonamentul echipei olandeze. Un alt indisponibil în lotul lui Ajax este mijlocașul Eyong Enoh, accidentat. Până acum, pentru meciul Ajax Amsterdam - FC Timișoara s-au vândut 22.000 de bilete. Într-un interviu acordat cotidianului De Telegraaf, antrenorul FC Timișoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că timișorenii au șanse să câștige pe Amsterdam Arena. "M-am simțit minunat în Olanda ca jucător, e o țară frumoasă, cu oameni extraordinari, și cu un fotbal de calitate. Nu am putut accede în Liga Campionilor, așa că meciurile din Europa League sunt foarte importante. Vrem să învingem pe Ajax, iar faptul că am eliminat-o pe Șahtior dovedește că suntem în stare de acest lucru. Am văzut meciul lui Ajax cu Breda, NAC a jucat prost, noi cu siguranță vom opune mult mai multă rezistență. Va fi greu, deoarece Ajax e o echipă puternică, are jucători tehnici", a spus Sabău. Meciul Ajax Amsterdam - FC Timişoara, din prima etapă a grupei A a Ligii Europa, se dispută, joi, de la ora 20.00 şi va fi transmis de Sport.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
28 Musafir(i)
28 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut