Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
09-17-2009, 05:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
Ogăraru: "Colegii mei de la Ajax nu auziseră de Timişoara"!
George Ogărau va unul din suporterii Timişoarei şi le va ţine pumnii acestora din tribune, în meciul pe care echipa lui Iancu o va juca pe Amsterdam Arena contra celor de la Ajax. Fundaşul se gândeşte şi la Steaua, căreia îi doreşte o viaţă cât mai lungă în această ediţie a Europa League.
"Nu mi-aş fi dorit să fie Steaua în loc de Poli. Îi doresc Stelei un parcurs cât mai lung în Europa League. Îmi doresc ca echipele româneşti să facă o figură cât mai frumoasă în Europa League." a declarat Ogararu Ogararu şi-a informat colegii despre adversarul de diseară, mai ales în privinţa lui Gigel Bucur, omul care poate aduce golul în poarta olandezilor. "Colegii m-au întrebat mai multe despre Timişoara pentru că ei chiar nu auziseră despre această echipă! Le-am spus în primul rând despre Gigel Bucur! E ciudat să joci împotriva românilor. Le-am spus că este o echipă demnă de luat în seamă şi o echipă căreia trebuie să îi dea atenţia pe care o merită pentru a nu avea surprize"a declarat George Ogararu pentru sport.ro http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut