Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
10-23-2009, 04:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
Jacobs: "Dacă am fi câştigat, atunci am fi fost relaxaţi într-un fotoliu, ca şi calificaţi"
Tehnicianul oaspeţilor, Ariel Jacobs, a fost nemulţumit de rezultat şi a spus că o victorie ar fi asigurat echipei sale calificarea.
"Am pierdut două puncte la Timişoara. Dacă am fi câştigat, atunci am fi fost relaxaţi într-un fotoliu, ca şi calificaţi. Am început meciul destul de bine, ei au avut câteva ocazii în prima repriza, dar noi am jucat mult mai bine în partea a doua. Puteam să înscriem de câteva ori, dar nu poţi avea totul în viaţă. Ce m-a surprins la Timişoara a fost sistemul abordat, cu trei fundaşi, pentru că mă aşteptam la altceva. Asta e, nu întotdeauna poţi găsi soluţiile optime", a opinat antrenorul lui Anderlecht. FC Timişoara a remizat, joi, scor 0-0, pe teren propriu, cu formaţia belgiană Anderlecht Bruxelles, în etapa a 3-a a grupelor Ligii Europa şi rămâne fără niciun gol marcat în ultimele şase jocuri disputate în cupele europene. În celălalt meci al grupei, Ajax a învins pe Dinamo Zagreb cu scorul de 2-1, pe teren propriu. Clasament: 1. Ajax 5p, 2. Anderlecht 5p, 3. Dinamo Zagreb 3p, 4. FC Timişoara 2p. Etapa a 4-a va avea loc la data de 5 noiembrie şi programează partidele Dinamo Zagreb - Ajax şi Anderlecht - FC Timişoara. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut