Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
12-04-2009, 08:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Feldhofer: "Începutul a fost foarte bun, nici nu ne puteam dori un start mai bun de meci"
Fundaşul Ferdinand Feldhofer susţine că echipa sa a încercat să câştige, dar jocul alb-negrilor nu a funcţionat aşa cum trebuie: "Începutul a fost foarte bun, nici nu ne puteam dori un start mai bun de meci. Am crezut că o să câştigăm, mai ales când Dinamo a rămas în 10 jucători. Ne-am dorit, dar jocul nostru nu a mers. Duminică cu Salzburg trebuie să evoluăm altfel, pentru că aşa nu avem nicio şansă".
Echipa antrenată de Cornel Ţălnar a trecut, joi, pe teren propriu, de Sturm Graz, scor 2-1, şi păstrează şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa, după ce Panathinaikos a fost învinsă de Galatasaray în celălalt meci al grupei. Clasamentul Grupei F după disputarea a cinci etape: 1. Galatasaray 13p (calificată), 2. Panathinaikos Atena 9p, 3. Dinamo 6p, 4. Sturm Graz 1p. În ultima etapă, care va avea loc la data de 16 decembrie, sunt programate partidele Panathinaikos-Dinamo şi Sturm Graz-Galatasaray. Pentru a se califica, Dinamo are nevoie de o victorie în care să marcheze cel puţin două goluri la Atena. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-04-2009, 08:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Bukva: "Chiar dacă am început bine, nu am reuşit apoi un joc bun"
Haris Bukva este de părere că adversarul nu i-a surprins cu nimic şi, chiar dacă formaţia sa a evoluat în superioritate numerică, a scăpat de multe ori jocul din mână: "Chiar dacă am început bine, nu am reuşit apoi un joc bun. Am făcut prea multe erori şi am scăpat meciul din mână. Dinamo nu ne-a surprins cu nimic, a jucat exact cum ne aşteptam, însă noi am fost aceia care nu am reuşit să ne facem jocul".
Echipa antrenată de Cornel Ţălnar a trecut, joi, pe teren propriu, de Sturm Graz, scor 2-1, şi păstrează şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa, după ce Panathinaikos a fost învinsă de Galatasaray în celălalt meci al grupei. Clasamentul Grupei F după disputarea a cinci etape: 1. Galatasaray 13p (calificată), 2. Panathinaikos Atena 9p, 3. Dinamo 6p, 4. Sturm Graz 1p. În ultima etapă, care va avea loc la data de 16 decembrie, sunt programate partidele Panathinaikos-Dinamo şi Sturm Graz-Galatasaray. Pentru a se califica, Dinamo are nevoie de o victorie în care să marcheze cel puţin două goluri la Atena. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-06-2009, 06:51 PM
|
|||
|
|||
3 echipe au iesit din cursa calificarii! Pentru meciul lui Dinamo de la Atena mai avem emotii! Noi mai avem sanse de calificare, oricat de mici ar fi ele, dar totusi speram!
CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!! |
|||
12-13-2009, 04:48 PM
|
|||
|
|||
Iraklis Salonic-Panathinaikos 0-1, în etapa a 14-a
Formaţia Panathinaikos Atena s-a impus, sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, în faţa lui Iraklis Salonic, la care au evoluat românii Victoraş Iacob şi Nicolae Dică, în ultimul meci înaintea întâlnirii cu Dinamo, din Grupa F a Ligii Europa, informează presa elenă.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Ninis în minutul 72. La Iraklis, Victoraş Iacob a fost integralist, în timp ce Nicolae Dică a fost trimis pe teren în minutul 77. Aflat la debutul pe banca tehnică a verzilor, Nikos Nioplias a trimis pe teren următoarea echipă: Tzorvas - Vintra, Spiropoulos, Bjarsmir, Kante - Gilberto Silva (Simao 80) - Katsouranis, Karagounis, Ninis (Gabriel 88) - Rukavina ( Christodoulopoulos 46), Cisse. Panathinaikos a urcat provizoriu pe prima poziţie în clasament, cu 35 de puncte acumulate, însă principala rivală, Olympiakos Pireu, care a adunat 33 de puncte, are un meci mai puţin disputat. Formaţia din capitala Greciei face parte din Grupa F a Ligii Europa alături de Dinamo, Galatasaray şi Sturm Graz. După cinci runde, verzii se află pe 2, cu 9 puncte, în timp ce Dinamo e pe 3, cu 6 puncte. În cazul unui succes cu două goluri marcate, în jocul de la Atena programat la 16 decembrie, Dinamo va continua în competiţia europeană. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 09:36 PM
|
|||
|
|||
Karagounis: "Nu vom juca la egal cu Dinamo"
Mijlocaşul echipei Panathinaikos Atena, Giorgos Karagounis, a declarat că formaţia sa nu va juca la egal în meciul de miercuri cu Dinamo Bucureşti, din grupa F a Ligii Europa, chiar dacă un astfel de rezultat ar fi convenabil, informează publicaţia elenă Sportime.
"Venirea noului antrenor şi victoria cu Iraklis Salonic este un nou început pentru noi toţi. Acum ne aşteaptă un meci important cu Dinamo Bucureşti, pe care vrem neapărat să-l câştigăm. Cu Dinamo trebuie să fim foarte atenţi, nu avem voie să facem nici un pas greşit. Trebuie să intrăm determinaţi şi să învingem. Nu vom juca la egal, chiar dacă e un rezultat care ne-ar conveni. Este un joc important şi ne gândim la victorie. Vrem să continuăm în Europa şi vom face totul pentru asta", a spus Karagounis. Giorgos Karagounis a înscris golul victoriei echipei Panathinaikos în meciul de la Bucureşti cu Dinamo, din 1 octombrie. Cele două echipe se vor întâlni din nou, miercuri, de la 20.00, la Atena. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 09:36 PM
|
|||
|
|||
"Campionatul este mai important, dar tratăm serios meciul cu Dinamo"
Antrenorul lui Panathinaikos, Nikos Nioplias, a declarat că deşi campionatul este cel mai important, echipa sa va trata cu seriozitate meciul de miercuri cu Dinamo din grupa F a Ligii Europa, pentru a nu avea emoţii în privinţa calificării, informează publicaţia greacă Protothema.
"Fiecare joc trebuie tratat foarte serios, cu atât mai mult cu cât miercuri cu Dinamo ne jucăm calificarea în primăvara europeană. Este unul dintre obiectivele noastre şi nu trebuie tratat. Trebuie să jucăm bine şi să mergem mai departe. Sigur, campionatul este cel mai important, dar avem suficienţi jucători", a spus Nioplias. Nikos Nioplias a vorbit despre concepţiile sale de joc. "Sunt nou la Panathinaikos, nu poţi schimba multe într-un timp aşa de scurt. Într-o echipă cu siguranţă e nevoie neapărat de un jucător tehnic, de un killer în fa?a porţii, care să fie foarte eficient. Nu vreau să fac schimbări majore, materialul este foarte bun. Problemele colective le putem rezolva. Individual stăm foarte bine, problema e psihică. Cum se face o greşeală, gata, apare frica, nesiguranţa. Din fericire, suntem în grafic pentru toate obiectivele. Nu am nicio problemă cu presiunea", a spus tehnicianul grec. Fundaşul Dimitris Salpingidis are probleme abdominale şi nu va putea evolua cu Dinamo, la fel şi fundaşul Josu Sarriegi, operat. Mijlocaşul brazilian Gilberto Silva, care a suferit un hematom la piciorul drept în ultimul meci, va fi apt pentru partida de miercuri. Totodată, mijlocaşul Sebastian Leto s-a antrenat normal şi este disponibil şi el pentru meciul din Liga Europa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 11:36 PM
|
|||
|
|||
Nikos Nioplias spune că Panathinaikos va juca la victorie meciul cu Dinamo
Tehnicianul lui Panathinaikos, Nikos Nioplias, a declarat, marţi, în preziua partidei cu Dinamo, din ultima etapă a Grupei F a Ligii Europa, că nu ia în calcul decât o victorie în disputa de la Atena, deşi echipa sa merge în 16-imile competiţiei şi în cazul unei remize, informează site-ul UEFA.
"Nu putem să jucăm la egal, întrucât este riscant. Trebuie să intrăm în teren încrezători în propriile forţe şi să facem tot posibilul să obţinem cele trei puncte. Adversarul nostru se descurcă bine în meciurile din deplasare, dar a luat cinci goluri la Istanbul, în confruntarea cu Galatasaray. Dinamo practică un fotbal italienesc, este o echipă solidă, însă noi avem avantajul terenului propriu", a spus noul antrenor al grupării din capitala Greciei. Partida Panathinaikos-Dinamo, din cadrul ultimei etape a Grupei F a Ligii Europa, se va disputa miercuri, de la ora 20:00. După cinci runde, grecii se află pe 2, cu 9 puncte, în timp ce Dinamo e pe 3, cu 6 puncte. În cazul unui succes cu minim două goluri marcate, Dinamo va continua în competiţia europeană. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-17-2009, 01:05 PM
|
|||
|
|||
Sturm Graz-Galatasaray 1-0, în Grupa F
Formaţia austriacă Sturm Graz a câştigat, miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, partida cu echipa turcă Galatasaray Istanbul, contând pentru ultima etapă din Grupa F a Ligii Europa, din care a făcut parte şi Dinamo, informează site-ul oficial UEFA.
Singura reuşită a întâlnirii i-a aparţinut atacantului Daniel Beichler (21). Sturm Graz: Gratzei - Ehrenreich, Sonnleinter, Schieldenfeld, Kandelaki - Holzl, Hlinka, Weber, Jantscher - Lavric (Bukva 70), Beichler (Foda 90+3). Antrenor: Franco Foda. Galatasaray: Ercetin - Erdem (Gungor 68), Emre Aşik, Servet Cetin (Hakan Balta 74), Erkin - Bariş, Ayhan Akman, Linderoth (Sarp 64) - K. Keita, Yilmaz, Serdar Eylik. Antrenor: Frank Rijkaard. În urma acestui rezultat, gruparea austriacă a acumulat 4 puncte şi încheie pe ultimul loc Grupa F, în timp ce Galatasaray termină pe prima poziţie, cu 13 puncte. În celălalt meci al grupei, Dinamo a pierdut pe terenul lui Panathinaikos Atena cu scorul de 0-3. Clasament: 1. GALATASARAY 13p, 2. PANATHINAIKOS 12p, 3. Dinamo 6p, 4. Sturm Graz 4p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-17-2009, 01:12 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-17-2009 01:12 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Nioplias: "Am reuşit să rezistăm atacurilor lui Dinamo, felicit defensiva pentru joc"
Antrenorul lui Panathinaikos, Nikolaos Nioplias, a declarat, miercuri, după victoria cu Dinamo, scor 3-0, că este mulţumit de jocul echipei sale, dar mai ales de cel al defensivei care a rezistat între minutele 60 şi 75 în faţa atacanţilor dinamovişti, care nu au reuşit să îl învingă pe Tzorvas.
"A fost un teren mizerabil, nu am reuşit să evoluăm aşa cum ne-am dorit, dar vreau să îmi felicit jucătorii pentru efortul foarte mare depus în acest meci. Am avut o primă repriză bună, în care puteam să înscriem, dar am ratat câteva şanse. Apoi, între minutele 60 şi 75, am avut mari probleme în faţa adversarului. Am reuşit să rezistăm atacurilor lui Dinamo, felicit defensiva pentru cum s-a descurcat, aici s-a decis meciul. Mă bucur că şi schimbările au dat roade, atât Leto, cât şi Salpingidis au ajutat mult atacul pe final", a spus Nioplias, care s-a aflat la al doilea meci pe banca formaţiei din capitala Greciei. Dinamo a pierdut, miercuri, scor 0-3, partida disputată în deplasare cu Panathinaikos Atena, în ultima etapă a Grupei F a Ligii Europa, şi a ratat calificarea în 16-imile competiţiei, deşi a avut o bară şi alte patru ocazii foarte mari de a înscrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-17-2009, 01:14 PM
|
|||
|
|||
Cisse: "Schimbarea antrenorului a fost foarte bună pentru noi"
Atacantul francez Djibril Cisse consideră că schimbarea lui Ten Cate cu Nioplias a fost de bun augur pentru Panathinaikos.
"Cu Nioplias suntem mult mai liberi pe teren. Suntem mult mai relaxaţi de la venirea lui, vorbim mai puţin şi putem face mai multe pe teren. Schimbarea antrenorului a fost foarte bună pentru noi", a afirmat autorul ultimelor două goluri, completat de Sotiris Ninis: "Am căutat să jucăm cât mai bine pentru a ne califica şi am reuşit. Am întâmpinat dificultăţi cu terenul, dar chiar şi aşa am marcat de trei ori şi suntem în următoarea fază a competiţiei, ceea ce e foarte bine". Dinamo a pierdut, miercuri, scor 0-3, partida disputată în deplasare cu Panathinaikos Atena, în ultima etapă a Grupei F a Ligii Europa, şi a ratat calificarea în 16-imile competiţiei, deşi a avut o bară şi alte patru ocazii foarte mari de a înscrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut