Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-23-2009, 09:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Doamne-ajută să mergem împreună!"
Unirea Urziceni susţine mâine seară unul dintre cele mai importante meciuri din istoria clubului, cu spaniolii de la FC Sevilla. Un rezultat bun ar păstra intacte şansele ialomiţenilor de a ajunge în primăvara Ligii Campionilor.
Jose Maria Del Nido, preşedintele grupării spaniole, spune că Unirea reprezintă o surpriză plăcută pentru el şi ma fi un meci greu, dar e convins că Sevilla se va impune. "Am venit total pregătiţi pentru meciul de mâine, suntem în formă şi avem dorinţa de a face un joc bun şi de a câştiga. A fost o supriză pentru noi Unirea Urziceni pentru că nu ştiam oraşul şi nici echipa. Dar a avut evoluţii bune şi a demonstrat că are potenţial pentru a încerca să se califice mai departe. Nu numai că noi credem că Urziceni va fi mai puternică acasă, ci ştim că Unirea e mult mai puternică acasă decât în deplasare. Mâine vom avea un joc foarte difiicl, dar şi noi suntem foarte puternici în deplasare", a spus Del Nido. Întrebat dacă vede Unirea Urziceni şi FC Sevilla împreună în primăvara europeană, Jose Maria Del Nido a răspuns: "Doamne-ajută". Oficialul spaniol a vorbit şi despre Steaua, adversara din trecut a Sevilliei. De Nido spune că trupa din Ghencea este o echipă consolidată în Europa. Acesta a rămas bun prieten cu Gigi Becali, cu care va lua masa în această seară: "Cred că Steaua este o echipă mai consolidată în Europa. Eu văd Steaua cu ochi mai buni pentru că sunt prieten cu Becali. Azi voi cina cu el", a adăugat preşedintele clubului spaniol. Meciul Unirea Urziceni - FC Sevilla, din etapa a V-a a grupei G a Ligii Campionilor, va avea loc, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Steaua. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
79 Musafir(i)
79 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut