Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
12-10-2009, 06:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Marica: "Nu mă simt confortabil să joc împotriva românilor şi să îi elimin"
Internaţionalul român al lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, miercuri, după meciul cu Unirea Urziceni, că se bucură pentru golul marcat, dar regretă că ialomiţenii au fost eliminaţi din Liga Campionilor în urma înfrângerii suferite.
"Sunt bucuros că echipa mea a reuşit să câştige şi să ne calificăm în primele 16 din Europa. Sunt fericit că am marcat, dar îmi pare rău de Urziceni, le urez baftă în continuare. Urziceni a avut şi varianta egalului, dar nu a rezistat, a primit gol repede şi totul s-a dat peste cap. Nu mă simt confortabil să joc contra românilor şi să îi elimin, dar trebuie să demonstrez că îmi merit locul aici", a spus Marica, la TVR. Atacantul a mai spus că "poate şi schimbarea de antrenor a adus această motivaţie", iar referitor la golul prin care a deschis scorul a afirmat: "A fost o minge bună, mi-a venit perfect. Nu am îndeplinit decât o simplă formalitate şi am împins mingea în poartă". Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, scor 3-1, de VfB Stuttgart, în etapa a 6-a din Grupa G, astfel că va juca în 16-imile Ligii Europa. Ciprian Marica a fost titular la Stuttgart şi a deschis scorul, în minutul 5. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
77 Musafir(i)
77 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut