Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
09-17-2009, 04:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Ce înseamnă Unirea Urziceni?"
Luis Figo a vorbit ieri pentru ProSport despre problemele lui Adi Mutu, despre relaţia cu Cristi Chivu şi spune că Gică Popescu ar fi potrivit ca preşedinte al Federației Române de Fotbal.
Ce părere aveţi despre problemele lui Mutu? E un moment dificil pentru orice fotbalist. Sper din tot sufletul să îşi rezolve situaţia. Nu cunosc foarte bine cazul, dar când ai de plătit atâţia bani, este foarte neplăcut. Ce sfat i-aţi da lui Mutu? Mi-e greu să îi dau un sfat, dar sper ca Adrian să nu plătească aceşti bani. "Sunt mândru de prietenia cu Chivu" Vă place de Chivu? Îmi place, dar ca jucător (râde). Am fost şi sunt foarte bun prieten cu el şi sunt mândru de acest lucru. E o persoană foarte plăcută, un adevărat prieten şi un mare jucător. Aveţi mulţi prieteni în România. Ce amintiri aveţi cu ei? Am fost de trei ori la voi în ţară. Mi-a plăcut foarte mult şi aş vrea să mă mai întorc. Aveţi oameni foarte prietenoşi şi primitori. Româncele v-au plăcut? Sunt căsătorit. Nu mă puneţi să răspund la această întrebare… (râde în hohote) "Fiecare partidă e o finală" Ce părere aveţi despre faptul că Gică Popescu nu vrea să devină antrenor, dar e un candidat la preşedinţia FRF? Gică Popescu are o personalitate extraordinară, e un tip foarte deştept, care poate face lucruri importante pentru fotbalul din România. Sunt convins că poate fi preşedintele federaţiei. Aţi auzit de Unirea Urziceni? Cum? Unirea Urziceni! Nu. Ce înseamnă asta? Este echipa care reprezintă România în Liga Campionilor... Ah, da, eu pronunţ altfel. De asta nu am înţeles. Cred că Unirea Urziceni este o echipă bună dacă a câştigat campionatul în România. Credeţi că e posibilă o finală între o echipă românească şi una portugheză? Of... E foarte dificil, aproape imposibil ca acest lucru să se întâmple, dar în fotbal nu se ştie niciodată. Trebuie să ai mentalitate puternică pentru a învinge în orice meci şi să joci fiecare partidă ca pe o finală pentru a câştiga o asemenea competiţie. "Gică Popescu are o personalitate extraordinară, e un tip foarte deştept, care poate face lucruri importante pentru fotbalul din România. Sunt convins că poate fi preşedintele federaţiei" - Luis Figo, fotbalist portughez "Sper ca Adrian Mutu să nu plătească banii către Chelsea" - Luis Figo, fotbalist portughez http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
67 Musafir(i)
67 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut