Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
10-18-2009, 04:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Dan Petrescu este cel mai bun jucător al Urziceniului"
Dan Petrescu speră să obţină prima victorie în Ligă pe terenul "prietenilor" de la Rangers! Unirea îi cunoaşte foarte bine pe scoţieni, iar "Bursucul" poate spera la cele trei puncte. Fostul jucător al celor de la Glasgow, Daniel Prodan îi avertizează pe insulari: Unirea este o echipă greu de bătut şi are cel mai bun jucător, Dan Petrescu!
"A fost o perioadă grea pentru mine la Glasgow, am suferit patru operaţii la genunchi şi nu prea am putut juca. A fost o mare dezamăgire pentru mine. M-am simţit însă extraordinar acolo şi de aceea în inima mea Rangers va avea mereu o parte rezervată. Va fi greu pentru Unirea la Glasgow, nu adesea se întâmplă ca o echipă de top să piardă două meciuri la rând acasă. Stiu cât de fierbinte va fi publicul, iar acesta va fi un test pentru echipa lui Dan Petrescu. Unirea nu are vedete în echipă, dar are o mentalitate de grup extrem de puternică. De fapt, cel mai important jucător al lor e însuşi Dan Petrescu. E un antrenor excelent, echipele pe care le conduce sunt foarte bine organizate şi joacă până la ultimul fluier. Oricum, Rangers e favorită", a spus Prodan pentru site-ul oficial al UEFA. Didi Prodan a jucat pentru Glasgow Rangers şi chiar a marcat un gol pe când juca la Steaua, în celebra victorie din Ghencea din 1995! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
55 Musafir(i)
55 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut