Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
10-18-2009, 04:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Rothen: "Românii cad prea uşor"
Jerome Rothen, mijlocaşul scoţienilor de la Glasgow Rangers, spune că nu este deloc impresionat de stilul de joc al românilor şi italienilor. Aceştia au tendinţa să tragă prea mult de timp şi să cadă prea uşor în duelurile cu adversarii, atunci când scorul e favorabil lor. Rothen spune că meciul cu Unirea e foarte important şi că o victorie ar fi ideală în partida de miercuri seară.
"Fotbalul britanic e onest, toată lumea are o mentalitate excelentă. E unul dintre lucrurile care m-au atras. Nu e bine să trişezi, aici mentalitatea e să joci corect. Mentalitatea echipelor româneşti şi italiene este ca jucătorii lor să cadă foarte uşor. Am jucat pentru Franţa când am bătut România cu 2-0, am mai jucat împotriva echipelor Steaua şi Rapid când eram la PSG şi s-a întâmplat la fel de fiecare dată. Unirea trebuie să fie o echipă bună dacă e în Liga Campionilor. E un meci mare pentru noi. Un rezultat bun acasă ne-ar da un impuls psihologic. Nu ştiu dacă la ei vom avea aşa mare nevoie de victorie, patru puncte din dubla cu Unirea ne-ar da mari şanse de calificare", a subliniat francezul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut