Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
10-19-2009, 09:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Walter Smith consideră că Unirea Urziceni e o echipă periculoasă
Antrenorul lui Rangers, Walter Smith, a afirmat, luni, că îşi doreşte ca jucătorii săi să evolueze foarte bine în meciul cu Unirea, deoarece consideră că echipa pregătită de Dan Petrescu este una periculoasă, informează Sky Sports.
"I-am urmărit în mai multe meciuri, au demonstrat că sunt o formaţie puternică, iar de cele mai multe ori cluburile mici înving pe cele mari în deplasare. Unirea a făcut acest lucru, aşa că este o echipă bună. Dacă jucam împotriva Stelei, ne-am fi gândit că avem o misiune extrem de grea. Unirea i-a învins în campionat sezonul trecut. Chiar dacă acum nu au avut aceleaşi evoluţii, se vor mobiliza la acest meci din Liga Campionilor şi cred că vor fi foarte periculoşi, din toate punctele de vedere", a declarat Smith. Tehnicianul a explicat că a fost mulţumit de jocul echipei din finalul meciului cu VfB Stuttgart şi de prestaţia din prima oră a întâlnirii cu FC Sevilla şi speră ca evoluţiile bune să se repete în meciul cu Unirea Urziceni. "Important este că am ajuns la un nivel bun şi vrem să avem o prestaţie bună şi în următorul meci. Vrem să câştigăm pentru a fi mai aproape de calificare. Trebuie să fim foarte atenţi şi să nu forţăm când nu trebuie, pentru a nu oferi spaţii libere Unirii. Avem nevoie de echilibru", a spus Walter. El s-a referit şi la situaţia lui Pedro Mendes, despre care a spus că este în continuare incert. "El este principala noastră problemă acum. Va mai face un test şi rămâne să vedem dacă poate să joace. Nu trebuie să riscăm în cazul accidentării lui", a explicat tehnicianul, precizând că Menes este singurul incert. Tehnicianul a mai spus că algerianul Madjid Bougherra va evolua cu Unirea Urziceni şi a înţeles care au fost motivele pentru care jucătorul a întârziat la revenirea de la echipa naţională. Fotbalistul a spus că bagajele lui, în care se aflau paşaportul şi telefonul mobil, au fost furate în Paris, înainte ca el să zboare spre Glasgow. "Madjid ne-a explicat motivele din cauza cărora a întârziat şi le-am acceptat. Am crezut că bunurile lui au fost furate luni, dar de fapt s-a întâmplat marţi. Ne-a contactat şi agentul lui şi cazul este închis", a afirmat acesta. Altfel, fostul atacant al lui Rangers, Steven MacLean, a afirmat că speră ca arbitrul olandez Eric Braamhaar să nu ia din greşeală decizii împotriva echipei scoţiene. "Jucătorii Unirii pasează foarte bine, dar simulează destul de mult, iar acest lucru poate să fie o îngrijorare. Sper ca arbitrul să nu greşească, pentru că ar putea să acorde lovituri libere sau chiar un penalty", a spus acesta. MacLean, în vârstă de 27 de ani, evoluează la Plymouth şi a jucat contra Unirii Urziceni într-un meci de pregătire. Meciul dintre FC Rangers şi Unirea Urziceni va avea loc marţi, de la ora 21:45, în Grupa G a Ligii Campionilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
77 Musafir(i)
77 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut