Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
10-21-2009, 05:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Kenny Miller: "Am jucat foarte slab, dar cînd pierzi în faţa Unirii nu ai scuză"
Atacantul Kenny Miller a declarat că Rangers nici nu merita mai mult din acest meci, la cât de prost a jucat.
"Nu a fost ceva superciudat. Nu am fost suficient de buni, pur şi simplu, am căzut în primul rând datorită nouă. În Liga Campionilor trebuie să joci la nivel înalt, or niciunul dintre noi n-a făcut asta. Toată lumea credea că punctele ne vor sări în buzunar, n-a fost deloc aşa ceva. Trebuie să munceşti din greu pentru a merita victoria, iar noi n-am făcut asta. E cea mai dezamăgitoare experienţă de când am revenit la Rangers. A fost o noapte teribilă pentru noi. Totul a fost împotriva noastră, dacă mă refer numai la acele mingi deviate în poartă, dar asta nu scuză prestaţia noastră. Cînd pierzi în faţa Unirii nu ai scuză", a spus Kenny Miller, conform Scottish Sun. » ...despre penalty-ul ratat: "A fost un moment cheie. Dacă făceam noi 2-1, atunci era altceva. Chiar și la 1-1 aveam destule şanse, în faţa fanilor. N-am arătat niciun moment dorinţă şi determinare. Pot înţelege reacţia din final a suporterilor, voiau să câştigăm, sunt la fel de supăraţi şi frustraţi ca şi noi" » ...despre meciurile viitoare: "Trebuie să ne adunăm şi să mergem acolo să câştigăm. Trebuie să îndreptăm erorile, şi asta rapid. Mai avem trei jocuri, poate nu e nevoie să le câştigăm chiar pe toate pentru a spera. Cu siguranţă vom merge în România să învingem, dar vom avea nevoie de mai mult de trei puncte" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
81 Musafir(i)
81 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut