Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
10-25-2009, 05:48 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Weir spune că Rangers trebuie să evite rezultate precum cel cu Unirea

Căpitanul formaţiei Rangers, David Weir, a afirmat într-un interviu că echipa trebuie să muncească mai mult pentru a se revanşa contra Unirii Urziceni, în faţa căreia a pierdut cu 1-4, iar astfel de rezultate nu trebuie să se mai repete, informează Sunday Mail.

"Poate că ne-a lipsit încrederea. Adevărul este că nu am stat atât de bine în privinţa posesiei, nu ne-am apărat destul de bine şi nu am muncit atât de mult cât trebuia. Lumea susţine că Unirea nu este o echipă atât de bună, dar noi trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Trebuie să ajungem la un nivel în care să nu mai avem astfel de rezultate", a spus Weir.

Fundaşul scoţian a adăugat că nu a fost surprins că suporterii i-au huiduit în timpul meciului, dar susţine că aceste critici îi vor motiva pe jucători. "Am simţit nerăbdarea din tribune. Fiecare pasă proastă îi nemulţumea, dar aşa este mereu la noi şi acelaşi lucru se întâmpla şi la Celtic. Nu poţi ignora acest lucru, dar nu trebuie să-l laşi să te afecteze. Trebuie să răspundem acestei presiuni, iar atunci vedem cine rezistă", a afirmat jucătorul.

"Fotbaliştii trebuie să treacă peste aceste moment. Antrenorii îşi fac treaba, dar noi suntem cei care jucăm. Vorbele nu contează, ceea ce faci este cel mai important. Performanţele câştigă jocurile, nu publicul. Trebuie să jucăm foarte bine în următorul meci, indiferent de condiţii", a spus acesta, referitor la meciul din Bucureşti cu Unirea.

Sursa citată scrie că la stadionul Steaua există un "lux relativ", spre deosebire de arena "spartană" din Urziceni, dar meciul o să fie "unul fantomă, cu public puţin".

Unirea Urziceni a câştigat cu 4-1 partida disputată în Scoţia, împotriva lui Rangers, în Grupa G a Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Dan Petrescu va întâlni pe Rangers, în Bucureşti, la 4 noiembrie.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 10-25-2009 05:48 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
77 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut