Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
10-28-2009, 10:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Rangers şi Celtic nu vor evolua în prima ligă engleză
Directorul executiv al Premier League, Richard Scudamore, a afirmat că nu există nicio şansă ca grupările scoţiene Rangers şi Celtic să joace în prima ligă engleză, informează ediţia online a BBC.
Cele două echipe scoţiene au fost afectate de criza economică, iar înscrierea în Premier League le-ar fi ajutat să treacă peste problemele pe care le au. Scudamore a explicat că el este împotriva venirii echipelor şi consideră că grupările din Anglia nu ar fi nici ele de acord cu propunerea. "Nu cred că este o propunere serioasă şi există multe motive. Fotbalul scoţian este fotbalul scoţian. Eu sunt un tradiţionalist şi consider că 'Old Firm' trebuie să rămână unde este acum", a spus Scudamore. Rangers, adversara Unirii Urziceni din Liga Campionilor, nu a efectuat transferuri în vară din cauza lipsei banilor, în timp ce veniturile lui Celtic sunt tot mai mici. "Înţeleg care ar fi beneficiile lui Celtic şi Rangers dacă s-ar muta în Premier League. Nu cred însă că şi celelalte 20 de cluburi ar fi de acord", a adăugat oficialul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
74 Musafir(i)
74 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut