Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-03-2009, 06:42 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Bougherra: "Colegii mei sînt obligaţi să cîştige în România"

Accidentat la genunchi în urmă cu două săptămînă, Madjid Bougherra, fundaşul algerian al lui Glasgow Rangers, va lipsi în meciul cu Unirea Urziceni, de mîine, dar le-a transmis coechipierilor săi că le ţine pumnii şi speră să obţină toate cele trei puncte în meciul de pe stadionul Ghencea.

"Nu am avut rezultate foarte bune în ultimul timp, dar asta şi din cauza numeroaselor absenţe din lot. Miercuri sîntem nevoiţi să cîştigăm în România pentru a reveni încursa pentru calificare. Eu nu voi juca în partida cu Unirea din cauza accidentării la genunchi şi am nevoie de patru săptămîni pentru a-mi reveni complet şi sînt abia în a doua săptămînă. Sînt alături de colegii mei şi sper să se întoarcă cu un rezultat bun din România", a spus Bougherra pentru siteul oficial al clubului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-03-2009 06:42 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
79 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut