Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-04-2009, 06:53 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
The Scottish Sun despre secretele ascensiunii Unirii Urziceni

Jucători cărora le sunt interzise ghetele colorate şi sucurile de fructe, dar care înaintea meciurilor beau cafea şi mănâncă ciocolată, pentru a se relaxa şi a căpăta energie: potrivit cotidianului The Scottish Sun, acestea sunt unele dintre secretele ascensiunii Unirii Urziceni de când echipa este pregătită de rigurosul antrenor Dan Petrescu.

În urmă cu două săptămâni, surprinzătoarea campioană a României a făcut senzaţie în Liga Campionilor, impunându-se cu 4-1 pe terenul lui Glasgow Rangers.

Când Petrescu a preluat în urmă cu trei ani modesta formaţie din Urziceni, le-a impus fotbaliştilor o disciplină de fier, ceea ce s-a dovedit o reţetă a succesului, gruparea obţinând rezultate pe care nimeni nu le-ar fi bănuit.

Citat de The Scottish Sun, Petrescu a declarat: 'Le-am spus băieţilor că mă simt dator faţă de club, dar şi ei trebuie să se simtă datori faţă de mine, de club, de patroni şi chiar de ţară. Rezultatul de la Rangers a demonstrat că ei au înţeles motivaţia de la antrenamente. Am propriile mele metode de lucru. Nu-mi place să dau amenzi, dar jucătorii ştiu că trebuie să tragă tare cu mine'.

'Pentru mine nu contează vârsta, contează doar mentalitatea. Mulţi cred că nu poţi progresa când ai trecut de 30 de ani, dar eu sunt cel mai bun exemplu că nu este aşa. Cea mai frumoasă perioadă a carierei mele a fost între 29 şi 33 de ani, când eram la Chelsea', a spus Petrescu.

Publicaţia britanică îl aminteşte pe Tibi Bălan, impresionat de antrenorul său, pe care îl numeşte 'nebun după fotbal' şi omul care 'ne-a învăţat să câştigăm'. Mijlocaşul crede că până la venirea tehnicianului la Urziceni, echipa nu ştia ce înseamnă 'să dai totul pe teren'. De asemenea, Bălan este convins că Petrescu a avut dreptate când a spus că în România jucătorii îşi fac treaba doar atunci când scoţi biciul.

Acum două săptămâni, presa britanică a scris că Petrescu este dorit pe banca naţionalei Poloniei şi a echipei italiene Siena. Promiţătorul tehnician a declarat însă că nu are de gând să plece de la Unirea.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-04-2009 06:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
83 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut