Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-05-2009, 05:53 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Walter Smith: "Suntem dezamăgiţi că am primit gol în ultimul minut"

Antrenorul Walter Smith s-a declarat dezamăgit că echipa sa a ratat victoria la Bucureşti. "Am încercat să jucăm altfel decât în primul meci, dar golul primit ne îndepărtează de calificare. Am avut multe ocazii, dar şi ghinion, având în vedere că am primit gol în final. Acum ne rămâne să câştigăm următoarele două meciuri şi, prin jocul rezultatelor, să păstrăm şanse de calificare", a declarat Smith.

"Ar fi trebuit să păstrăm mai mult mingea şi rezultatul. Suntem dezamăgiţi că am primit gol în ultimul minut. Poate am fi meritat victoria", a adăugat managerul scoţienilor, care a ţinut să laude evoluţia tânărului jucător Danny Willson, despre care a spus că a făcut un joc foarte bun, mai ales că are doar 17 ani.

Unirea Urziceni a terminat miercuri la egalitate cu FC Rangers, scor 1-1, în al patrulea meci din Grupa G a Ligii Campionilor, după ce Onofraş a reuşit să egaleze cu două minute înainte de final. În urma acestui rezultat Unirea a acumulat 5 puncte în Grupa G şi se află în continuare pe locul 2.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-05-2009 05:53 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
70 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut