Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-06-2009, 09:05 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Din cauza lor, rezultatul nostru a fost uitat!"

Atacantul lui Glasgow Rangers Steven Naismith consideră că prestaţia campioanei Scoţiei în partida din Ghencea a fost umbrită de incidentele dintre fanii "protestanţilor" şi forţele de ordine.

"A fost dezamăgitor să văd ce se întîmplă în tribune în timpul meciului de la Bucureşti. Nu am jucat nicidoată un meci fără să am parte de sprijinul suporterilor într-o competiţie atît de importantă, deci nu am cum să ştiu ce se va întîmpla în cazul unei sancţiuni de acest gen. Nu mi-a plăcut să văd manifestările fanilor şi cred că toţi cei care au legătură cu Rangers simt acelaşi lucru ca şi mine. Performanţa noastră a căzut în planul doi, suporterii au luat prim-planul acţiunii", a spus Naismith.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-06-2009 09:05 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
47 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut