Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
12-01-2009, 09:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Kuciuk: "Steaua e mai rapidă, mai puternică şi mai omogenă decât la meciul tur"
Antrenorul formaţiei Şerif Tiraspol, Leonid Kuciuk, a declarat, marţi, că Steaua este mai bună decât era la meciul tur, din luna septembrie, dar chiar şi aşa echipa sa îşi propune să câştige jocul de miercuri, informează site-ul oficial al grupării.
"Pregătirea meciului cu Steaua nu este diferită faţă de alte partide. Nu vrem să pierdem acest meci, mai ales că se joacă pe terenul nostru. Ştim care sunt punctele slabe şi cele tari ale Stelei. Obiectivul nostru este să fim în cea mai bună formă fizică şi psihică, ceea ce va duce la un joc bun din partea noastră", a declarat tehnicianul lui Şerif, Leonid Kuciuk. Acesta a adăugat că echipa sa nu va juca la egal. "Vrem să atacăm şi să ne apărăm foarte bine. În această grupă nu există echipe slabe. Am văzut şi am analizat toate partidele Stelei. Mă bazez pe aceste date când spun că Steaua este o echipă puternică. Nu îi vom marca om la om, nu are rost să alergi tot meciul după un jucător. Am observat că echipa este mai organizată în ultimul timp. Steaua a devenit mai rapidă, mai puternică, mai omogenă. Este o echipă foarte serioasă", a afirmat antrenorul. Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, în meciul disputat pe teren propriu contra formaţiei din Republica Moldova, iar returul va avea loc miercuri seară, de la ora 20:00, la Tiraspol. Clasamentul Grupei H: 1. Fenerbahce 9p, 2. Twente 7p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
46 Musafir(i)
46 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut