Chestionar: Va reuşi Steaua să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
09-05-2009, 07:31 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Steve McClaren spune că FC Twente îşi propune un parcurs lung în cupele europene

Antrenorul grupării FC Twente, Steve McClaren, a afirmat că oficialii echipei au un proiect ambiţios şi el îşi doreşte ca formaţia să se descurce cât mai bine în Liga Europa, informează ediţia online a BBC.

"Am pierdut trei dintre cei mai buni jucători în această vară, ne-a fost greu să-i înlocuim. Nu am pierdut multe partide în campionat, dar am făcut multe egaluri. Sunt mulţumit, dar putem şi mai bine. Mereu am vrut să antrenez în altă ţară, mai ales că am pregătit Anglia şi Middlesbrough, cu care m-am descurcat bine în Europa", a spus McClaren.

Tehnianul a adăugat că i-a fost greu să accepte o ofertă după eşecul cu echipa naţională a Angliei. "Acum mă bucur. Meciul contra Croaţiei a fost cel mai rău pentru mine, deşi putea să fie cel mai important. Am învăţat o lecţie, deşi a fost o dezamăgire enormă. Am dezamăgit o naţiune pentru ca nu ne-am calificat. Eu eram singurul vinovat. Nu vreau să mai trec prin aşa ceva. Nu m-a omorât, aşa că am devenit mai puternic şi mi s-a părut normal să fiu criticat", a explicat acesta.

"Speram să mă aştepte o carieră bună atunci când m-am apucat de antrenorat, iar la fiecare echipă aduni mai multă experienţă, face parte din drumul unui antrenor. Nu vreau să dovedesc ceva sau să-mi iau o revanşă", a spus el. Tehnicianul a precizat că Sir Bobby Robson l-a influenţat mult în carieră şi l-a sfătuit să accepte oferta de la FC Twente.

"Mi s-a prezentat proiectul şi nu puteam refuza. Am avut o echipă decentă, pe care am îmbunătăţit-o. Am obţinut rezultate foarte satisfăcătoare, a fost cel mai bun sezon al meu. Îmi place la Twente, este un club ambiţios, să vedem până unde vom ajunge. Totul a fost bine şi la Middlesbrough, disputarea finalei era ca finalul unui drum, dar unii nu realizează cât de important a fost pentru un asemenea club să ajungă până acolo. Ştiu că a fost o adevărat performanţă. Villarreal, Stuttgart sau Roma sunt acum echipe foarte mari în fotbalul european, dar Middlesbrough nu a mai promovat", a mai spus antrenorul.

FC Twente va juca în Grupa H a Ligii Europa, alături de Steaua, Şerif Tiraspol şi Fenerbahce.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa H (Grupa Stelei) - ballack - 08-28-2009, 05:17 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:17 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei) - AndreiDumitrescu - 09-01-2009, 06:02 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol - Sebi Raducu - 09-05-2009 07:31 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut