Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
09-17-2009, 04:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
"Steaua e cea mai slabă din grupă"
Românul din lotul lui Sheriff, Dorian Arbănaş, ameninţă Steaua înaintea meciului de azi. "Şi-au propus să ia şase puncte cu noi, dar vor avea surprize. Ne consideră cei mai slabi din grupă, dar şi pentru noi Steaua este cea mai slabă din grupă", a declarat reşiţeanul pentru ProSport.
Îl cheamă Constantin şi Dorian, dar toţi îl strigă Cristian. Nimeni nu ştie exact de unde i se trage. Născut la Reşiţa, Arbănaş a ajuns la Tiraspol în urmă cu trei ani şi jumătate, după patru sezoane petrecute la Gloria Bistriţa. De felul lui este dinamovist, motiv pentru care în familie a mai avut parte de dispute. Tatăl său ţine cu Universitatea Craiova, în timp ce fratele mai mic, Cosmin (22 de ani), este fan al Stelei. "Cu toţii punem suflet" Arbănaş a făcut deplasarea la Bucureşti, dar nu va juca astăzi cu Steaua. "Mi-am întins ligamentele la un genunchi. Am promis că dau gol pe Ghencea, dar acum trebuie să amân reuşita pentru returul din decembrie", a spus jucătorul. Întrebat care sunt atuurile echipei din Tiraspol, Arbănaş a punctat: "Jocul colectiv. Toţi punem suflet, iar echipa este una scurtă". În Moldova nu e presiune la meciuri Arbănaş stă la Chişinău şi face naveta la Tiraspol. Îi place totul la Sheriff, mai puţin faptul că spectatorii sunt rari în campionat. "Nu există presiune. Patronul nostru este unul invizibil", a mai spus Cristian. El a învăţat destul de bine limba rusă, iar prietena sa este din Chişinău. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
37 Musafir(i)
37 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut