Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
10-23-2009, 04:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Daum: "Am controlat meciul, dar puteam fi învinşi de Steaua"
Antrenorul lui Fenerbahce, Christoph Daum, a declarat, joi, că echipa sa a dominat total jocul cu Steaua, dar putea fi învinsă, pentru că roş-albaştrii au avut multe ocazii de gol, pe care însă nu au reuşit să le concretizeze.
"Îmi felicit echipa pentru că a jucat foarte bine, în condiţiile în care am avut multe lipsuri. În ciuda tuturor absenţelor, reuşim să plecăm la Istanbul cu cele trei puncte. În prima repriză am pierdut foarte multe baloane, din cauza cărora Steaua şi-a creat multe contraatacuri, care s-au soldat cu ocazii pe care noi i le-am oferit. Românii au avut un portar foarte bun. Am controlat meciul, dar puteam fi învinşi", a spus Daum. Tehnicianul german consideră că lupta pentru calificarea în 16-imile Ligii Europa rămâne deschisă: "Victoria arată calitatea şi forţa echipei. Vreau să mulţumesc Stelei pentru gestul făcut la finalul meciului, când ne-a aplaudat. Lupta pentru calificare rămâne deschisă, orice echipă poate merge mai departe. Steaua e o echipă nouă, tânără, care face investiţii pentru viitor. În meciurile pe care le-a jucat, şi-a creat multe ocazii de gol, iar dacă pe viitor va reuşi să fructifice din ele, va fi bine pentru ea". Întrebat ce părere are despre fotbalul din România, Daum a răspuns: "Fotbalul românesc a suferit schimbări importante în anii care au trecut. Înainte, toate echipele mari erau din Bucureşti, acum au apărut şi echipe din provincie, care au succes în Europa. Cred că fotbalul românesc va avea multe succese dacă va continua în aceeaşi manieră. Prevăd un viitor strălucitor". Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris. În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut