Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
10-23-2009, 06:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Roberto Carlos: "Stoichiţă e un mare antrenor! Vom rămâne prieteni pe viaţă!"
Steaua a jucat extrem de slab în această seară, contra lui Fenerbahce, dar oaspeţii turci au fost cât se poate de diplomaţi. Roberto Carlos afirmă că jucătorii din Ghencea formează o trupă extrem de bună, graţie numeroaselor individualităţi din lot.
"Steaua are jucători mari, importanţi, e întotdeuana dificil în cupele europene, dar suntem fericiţi că am câştigat!", a spus Roberto Carlos pentru ProTV. La iniţiativa ProSport Nicoliţă şi Roberto Carlos s-au întâlnit înainte de meci şi au pozat împreună, transmiţând un mesaj suporterilor: "Nu încurajaţi rasismul, opriţi violenţa!". Campionul mondial spune că nu va uita prea curând numele lui Bănel, pe care îl apreciază. De asemenea, partidat din această seară i-a trezit amintiri plăcute fostului 'galactic', deoarece a avut prilejul să îl revadă pe Stoichiţă. 'Lippi' l-a impresionat pe fundaşul stânga pe vremea când se afla la cârma selecţionatei statului Panama şi prietenia care s-a legat între ei va dăinui veşnic. "A fost o amintire plăcută. M-am bucurat că l-am întâlnit pe Nicoliţă. Am fost de asemenea foarte fericit să îl reîntâlnesc şi pe Stoichiţă, după ce ne-am întâlnit într-un meci dintre Brazilia şi Panama, când antrenorul Stelei era tehnician la adversarii noştri. Vom rămâne pe viaţă prieteni. Este un antrenor mare. E foarte important să nu uiţi prieteniile din fotbal." Jucătorii români pot juca în Italia şi în Spania Nici Zapata nu 'a scăpat' de complimentele brazilianului: "Zapata mi-a luat tricoul şi mi-a spus că unul dintre părinţii lui îl vrea. Şi eu am o colecţie de tricouri şi mi-a făcut plăcere să fac schimb cu Zapata, care este un mare portar! România are jucători foarte buni, cu calităţi bune, cu abilităţi, dar nu pot să spun foarte multe nume din fotbalul românesc. Ei pot juca în Italia, în Spania, în campionatele puternice." Dacă suporterii din Ghencea sunt catalogaţi drept 'drogaţi' şi huligani de patron, adversarii au numai cuvinte de laudă la adresa comportamentului lor: "Aş vrea să apreciez fanii Stelei pentru că ne-au aplaudat, dar si pe jucători, pentru că ne-au felicitat după meci." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut