Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
12-03-2009, 08:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
George Florescu: "În România, Copenhaga s-ar bate la titlu"
Echipa CFR Cluj are şanse minuscule de calificare în "16-imile" Ligii Europa la fotbal, înaintea partidei din această seară, din deplasare, cu FC Copenhaga (ora 20.00, în direct la Pro TV).
Ardelenii nu au decât varianta victoriei în Danemarca, pentru a mai spera că în ultima etapă un succes pe teren propriu cu PSV Eindhoven, conjugat cu jocul favorabil al rezultatelor, îi poate califica în "primăvara europeană". "Fundaşii sunt foarte lenţi" George Florescu (25 de ani), mijlocaşul echipei daneze Midtjylland, spune pentru EVZ că ardelenii nu vor avea azi o misiune uşoară la Copenhaga. "Eu am jucat recent contra celor de la FC Copenhaga. E o formaţie pe care o desfaci foarte greu. Stă excelent din punct de vedere tactic, are o organizare specifică fotbalului nordic. Cred că, în campionatul României, s-ar bate fără probleme la titlu. Noi am pierdut cu 2-0, din pricina unor greşeli individuale. I-aş sfătui pe cei de la CFR să speculeze pe axul central al apărării, acolo unde fundaşii sunt foarte lenţi", ne-a declarat primul fotbalist român care a ajuns să evolueze în campionatul Danemarcei. Nu asistă la partidă Florescu ar fi vrut să meargă în această seară la Copenhaga, pentru a-i susţine pe cei de la CFR, dar programul încărcat nu-i permite acest lucru: "Iniţial am zis că mă duc, dar a trebuit să anulez totul din cauza antrenamentelor şi a altor probleme. Am fost la un meci jucat de cei de la FC Copenhaga în cupele europene, iar atmosfera este una foarte frumoasă. Vor fi cel puţin 15.000 de spectatori în tribune. Publicul nu este însă atât de fanatic precum cel de la noi. Ca adversar, nu te sufocă atmosfera. Pentru CFR va fi greu, fiindcă depinde şi de celelalte rezultate. În schimb, danezii pot ieşi din grupe şi vor face tot posibilul pentru a câştiga partida de joi seară". În celălalt meci al Grupei K, PSV Eindhoven întâlneşte pe teren propriu pe Sparta Praga. Echipa care va învinge îşi va asigura un loc în "primăvara europeană", înaintea ultimei etape. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
31 Musafir(i)
31 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut