Chestionar: Va reuşi CFR Cluj să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
09-04-2009, 05:52 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Dame N'Doye: "Vin la Dinamo"

Danezii au început deja războiul cu CFR Cluj. Dame N'Doye, atacantul celor de la FC Copenhaga, nimeni altul decât fratele mijlocaşului de la Dinamo, îi ameninţă pe "feroviari" şi spune că echipa sa vine în Gruia după toate punctele puse în joc în primul meci din grupa K a Europa League.

Deşi mai sunt două săptămâni până la acest meci, danezii îşi fac deja planuri de calificare în fazele superioare.

"Sincer, nu ştiu nimic despre CFR Cluj. Vorbesc des la telefon cu fratele meu Ousmane, dar nu i-am cerut niciodată informaţii despre clujeni. Noi nu ne vom mulţumi la Cluj cu o remiză, venim să luăm toate punctele puse în joc. Îmi doresc mult şi să înscriu împotriva CFR-ului", mărturiseşte Dame N'Doye, care în trecut a evoluat în campionatul Portugaliei, la Academica, dar care nu îşi aduce aminte de niciun jucător lusitan de la CFR.

Vrea să se dueleze cu fratele său de la Dinamo
Senegalezul este sigur că formaţia sa se va califica în fazele superioare ale Europa League, acolo unde îl aşteaptă şi pe fratele său, Ousmane, de la Dinamo Bucureşti.

"Este o grupă cu formaţii valoroase şi cred că nicio echipă nu poate fi considerată favorită să treacă de faza grupelor, fiecare se poate califica mai departe. Mi-ar plăcea, de ce nu, să ne calificăm noi şi CFR, apoi să mă întâlnesc cu fratele meu", spune atacantul de culoare.

"Eu am jucat fotbal împreună cu fratele meu, iar pe viitor mi-ar plăcea să mai evoluăm amândoi la aceeaşi echipă, poate chiar la Dinamo" - Dame N'Doye, atacant FC Copenhaga

2 goluri a marcat Dame N'Doye în campionat în acest sezon pentru FC Copenhaga

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:19 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj - Sebi Raducu - 09-04-2009 05:52 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut