Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
09-18-2009, 03:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
William Kvist: "CFR e o echipă bună, cu mulţi jucători de calitate"
Mijlocaşul lui FC Copenhaga, William Kvist, a declarat, joi, la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2, din Grupa K a Ligii Europa, că formaţia daneză ar fi putut obţine un rezultat pozitiv pe terenul echipei române, dacă nu ar fi fost lipsită de şansă la unele faze.
"Am întâlnit o echipă bună, care are în componenţă mulţi jucători de calitate. Îmi pare rău că am primit un gol stupid dintr-o fază fixă, mai ales că, până atunci, am evoluat bine. Puteam să ne întoarce acasă cu un punct dacă nu aveam ghinion în câteva rânduri", a spus Kvist. CFR Cluj a câştigat, joi, pe teren propriu, scor 2-0, partida cu formaţia daneză FC Copenhaga, din prima etapă a Grupei K a Ligii Europa. Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate în repriza a doua, iar de fiecare dată mingea a lovit mai întâi bara transversală. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut