Chestionar: Va reuşi CFR Cluj să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
09-18-2009, 03:52 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Vinegard: "Sper ca data viitoare noi să fim cei care ne vom bucur la final"

Martin Vinegard consideră că formaţia din România a câştigat partida de debut din Grupa K deoarece a fost mai pragmatică: "Cred că am făcut un meci bun, mai ales în prima parte. Din păcate, au fost unele momente cheie pe care nu le-am gestionat aşa cum ar fi trebuit. În final, şansa a fost de partea adversarilor, dar sper că data viitoare noi să fim cei care ne vom bucura la final".

CFR Cluj a câştigat, joi, pe teren propriu, scor 2-0, partida cu formaţia daneză FC Copenhaga, din prima etapă a Grupei K a Ligii Europa. Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate în repriza a doua, iar de fiecare dată mingea a lovit mai întâi bara transversală.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:19 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj - Sebi Raducu - 09-18-2009 03:52 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
35 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut