Chestionar: Va reuşi CFR Cluj să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
11-30-2009, 04:51 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Antrenorul lui FC Copenhaga spune că jocul cu CFR va fi special pentru ambele formaţii

Antrenorul echipei FC Copenhaga, Stale Solbakken, a declarat că partida de joi cu CFR Cluj, din etapa a 5-a a Grupei K a Ligii Europa, va fi una specială pentru ambele formaţii, deoarece fiecare dintre ele îşi doreşte victoria, informează, luni, site-ul oficial al danezilor.

"Vom juca împotriva celor de la CFR Cluj în Liga Europa, exact înainte de un joc puternic din campionat. Disputa cu formaţia română va fi însă una mai specială, pentru că atât noi, cât şi ei vrem victoria", a spus Solbakken, care a fost completat de mijlocaşul Atiba Hutchinson: "Nu luăm în calcul decât un succes cu CFR, pentru că este un meci foarte important".

Meciul dintre FC Copenhaga şi CFR Cluj, din etapa a 5-a a Grupei K a Ligii Europa, se va disputa, joi, 3 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul Parken.

În tur, clujenii s-au impus pe teren propriu, scor 2-0. Înainte de disputarea acestei runde, danezii se află pe locul 3, cu 4 puncte, în timp ce ardelenii sunt pe ultimul loc, cu 3 puncte. Primele două poziţii sunt ocupate în ordine de PSV Eindhoven şi Sparta Praga.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-01-2009, 12:24 PM
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Miercuri, 16 decembrie:

CFR CLUJ - PSV EINDHOVEN (Grupa K)

Arbitri: Said Ennjimi - Frederic Cano, Djemel Zitouni - Herve Piccirillo, Ruddy Buquet (toţi din Franţa).

Ennjimi (36 de ani) a arbitrat partida FC Vaslui-AEK Atena, scor 2-1, din play-off-ul Ligii Europa.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-01-2009, 10:18 PM
Hjalte Norregaard: "Meciul cu CFR Cluj este decisiv pentru FC Copenhaga"

Mijlocaşul echipei FC Copenhaga, Hjalte Norregaard, a declarat că meciul cu CFR Cluj de joi, din grupa K a Ligii Europa, este foarte important, deoarece va decide dacă formaţia sa mai are şanse să rămână în cupele europene, informează publicaţia daneză Sporten.

"Sîntem pe final de sezon, mai sunt câteva meciuri, dar motivaţia de a câştiga este foarte mare. După partida cu CFR, urmată de cea cu Sparta Praga, vom vedea cu ce stare de spirit intrăm în vacanţa de iarnă, dacă vom fi în postura de calificaţi în primăvara europeană. Ne aşteaptă două meciuri palpitante în Liga Europa", a comentat Norregaard.

Echipa CFR Cluj întâlneşte joi, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia FC Copenhaga, într-o partidă din cadrul etapei a V-a a grupei K a Ligii Europa.

12-01-2009, 10:18 PM
CFR Cluj va întîlni joi portarul pe care l-a refuzat în 2007

Portarul suedez Johan Wiland îşi aduce aminte că a fost aproape să semneze cu CFR Cluj.

"În decembrie 2007 puteam ajunge la Cluj. Niciodată nu am spus nu echipei CFR Cluj, doar că ei l-au ales pe portarul lui Rosenborg, Lars Hirschfeld. Dar nu se poate spune că am fost dezamăgit, pentru că imediat am primit o nouă propunere de la Elfsborg, cu care m-am înţeles ca în cazul unei oferte bune de afară să pot pleca, lucru care s-a întâmplat când în vara anului trecut am ajuns la Copenhaga", a spus Wiland.

Echipa CFR CLuj întâlneşte joi, de la ora 20.00, în deplasare, formaţia FC Copenhaga, într-o partidă din cadrul etapei a V-a a grupei K a Ligii Europa.

12-03-2009, 08:09 PM
George Florescu: "În România, Copenhaga s-ar bate la titlu"

Echipa CFR Cluj are şanse minuscule de calificare în "16-imile" Ligii Europa la fotbal, înaintea partidei din această seară, din deplasare, cu FC Copenhaga (ora 20.00, în direct la Pro TV).

Ardelenii nu au decât varianta victoriei în Danemarca, pentru a mai spera că în ultima etapă un succes pe teren propriu cu PSV Eindhoven, conjugat cu jocul favorabil al rezultatelor, îi poate califica în "primăvara europeană".

"Fundaşii sunt foarte lenţi"
George Florescu (25 de ani), mijlocaşul echipei daneze Midtjylland, spune pentru EVZ că ardelenii nu vor avea azi o misiune uşoară la Copenhaga.

"Eu am jucat recent contra celor de la FC Copenhaga. E o formaţie pe care o desfaci foarte greu. Stă excelent din punct de vedere tactic, are o organizare specifică fotbalului nordic. Cred că, în campionatul României, s-ar bate fără probleme la titlu. Noi am pierdut cu 2-0, din pricina unor greşeli individuale. I-aş sfătui pe cei de la CFR să speculeze pe axul central al apărării, acolo unde fundaşii sunt foarte lenţi", ne-a declarat primul fotbalist român care a ajuns să evolueze în campionatul Danemarcei.

Nu asistă la partidă
Florescu ar fi vrut să meargă în această seară la Copenhaga, pentru a-i susţine pe cei de la CFR, dar programul încărcat nu-i permite acest lucru: "Iniţial am zis că mă duc, dar a trebuit să anulez totul din cauza antrenamentelor şi a altor probleme. Am fost la un meci jucat de cei de la FC Copenhaga în cupele europene, iar atmosfera este una foarte frumoasă. Vor fi cel puţin 15.000 de spectatori în tribune. Publicul nu este însă atât de fanatic precum cel de la noi. Ca adversar, nu te sufocă atmosfera. Pentru CFR va fi greu, fiindcă depinde şi de celelalte rezultate. În schimb, danezii pot ieşi din grupe şi vor face tot posibilul pentru a câştiga partida de joi seară".

În celălalt meci al Grupei K, PSV Eindhoven întâlneşte pe teren propriu pe Sparta Praga. Echipa care va învinge îşi va asigura un loc în "primăvara europeană", înaintea ultimei etape.

12-03-2009, 09:03 PM
Gronkjaer: "De data asta trebuie să cîştigăm noi"

Mijlocaşul echipei FC Copenhaga, Jesper Gronkjaer, a declarat că echipa CFR Cluj, pe care o va întîlni joi în grupa K a Ligii Europa, este tehnică şi dispune de jucători puternici fizic, dar că formaţia sa trebuie să profite de avantajul jocului pe teren propriu şi să cîştige, informează cotidianul danez Ekstra Bladet.

Mijlocaşul Jesper Gronkjaer a afirmat că FC Copenhaga are prima şansă în meciul cu CFR, deoarece evoluează pe teren propriu. "CFR e o echipă tehnică, care stă bine şi fizic. Au jucători străini cu experienţă internaţională. La Cluj au fost cu un nivel peste noi, forţa românilor nu trebuie subestimată. Cum în meciurile europene e diferenţă între jocurile de casă şi cele din deplasare, de data asta trebuie să cîştigăm noi", a spus Gronkjaer.

Meciul FC Copenhaga - CFR Cluj se dispută, astăzi, la ora 20.00 şi va fi transmis de Pro TV.

12-04-2009, 06:31 PM
PSV Eindhoven-Sparta Praga 1-0, în Grupa K

Gruparea olandeză PSV Eindhoven a trecut, joi, pe teren propriu, de cehii de la Sparta Praga, scor 1-0, rezultat în urma căruia batavii şi-au asigurat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, informează site-ul oficial al UEFA.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Reis, în minutul 90+1.

PSV Eindhoven: Isaksson - Manolev, Rodriguez (Ooijer 78), Salcido, Pieters - Engelaar, Bakkal (Toivonen 62) - Lazovic, Affelay, Dzsudzsak - Reis. Antrenor: Fred Ruten.

Sparta Praga: Blazek - Kusnir, Repka, Hoheneder, Pamic - Vacek (Prudnikov 90+4), Kucka, Husek, Zofcak (Kadlec 68) - Wilfried (Kalouda 90), Holenda. Antrenor: Jozef Chovanec.

În cealaltă partidă a grupei, CFR Cluj a fost învinsă, în deplasare, de FC Copenhaga cu scorul de 2-0 şi a ratat orice şansă de a se mai califica în 16-imile Ligii Europa.

Clasamentul grupei după disputarea a cinci etape: 1. PSV 11p (calificată), 2. Sparta Praga 7p (7-6), 3. FC Copenhaga 7p (4-4), 4. CFR Cluj 3p.

Următoarea etapă se va disputa la data de 17 decembrie şi programează întâlnirile CFR Cluj-PSV Eindhoven şi Sparta Praga-FC Copenhaga.

12-04-2009, 06:38 PM
Solbakken spune că FC Copenhaga şi-a demonstrat superioritatea în meciul cu CFR Cluj

Antrenorul lui FC Copenhaga, Stale Solbakken, a declarat joi, după victoria obţinută în faţa lui CFR Cluj, scor 2-0, că formaţia sa a fost mai puternică în acest meci şi ar fi dezamăgit dacă nu ar obţine calificarea după jocul decisiv, cu Sparta Praga, informează site-ul clubului.

"Echipa noastră s-a dovedit foarte puternică. Probabil am avut parte de cea mai grea grupă din Liga Europa. Sparta Praga are avantajul că a învins la Cluj, de aceea este pe locul 2, în faţa noastră. Jucătorii mei au fost extraordinar de puternici. Presiunea acestui meci a fost mare, dar jucătorii au muncit din greu şi au obţinut un rezultat bun. Aş fi dezamăgit dacă nu ne-am califica, dar viaţa continuă şi trebuie să mergem mai departe", a spus Solbakken.

CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, de FC Copenhaga cu scorul de 2-0, în Grupa K a Ligii Europa, şi fosta campioană a României a ratat orice şansă de a se mai califica în primăvara europeană a competiţiei.

În ultima etapă, FC Copenhaga va juca în deplasare, cu Sparta Praga, în timp ce formaţia CFR Cluj va întâlni acasă, pe PSV Eindhoven.

12-04-2009, 06:38 PM
Gronkjaer: "Am fost echipa mai bună în acest mec"

Mijlocaşul Jesper Gronkjaer a declarat că FC Copenhaga s-a impus datorită spaţiilor lăsate în apărare de CFR Cluj: "Am fost echipa mai bună în acest meci. Am început bine, ne-am creat ocazii, iar ei au lăsat suficiente spaţii pentru acţiunile noastre. Jucăm finala grupei la Praga, ne este suficientă şi o remiză, dar mergem acolo să câştigăm, pentru că atunci când vrei puţin, nu obţii nimic".

CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, de FC Copenhaga cu scorul de 2-0, în Grupa K a Ligii Europa, şi fosta campioană a României a ratat orice şansă de a se mai califica în primăvara europeană a competiţiei.

În ultima etapă, FC Copenhaga va juca în deplasare, cu Sparta Praga, în timp ce formaţia CFR Cluj va întâlni acasă, pe PSV Eindhoven.

12-04-2009, 06:50 PM
Vingaard: "Suntem foarte bucuroşi, pentru că am obţinut o victorie frumoasă şi foarte importantă"

Autorul primului gol, atacantul Martin Vingaard, a completat: "Suntem foarte bucuroşi, pentru că am obţinut o victorie frumoasă şi foarte importantă. Ne-a ajutat şi rezultatul de la Eindhoven, suntem în cărţi pentru calificare. Am obţinut trei puncte preţioase, iar acum putem merge la Praga să ne jucăm calificarea".

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut