Incepe circul ! Eu cu cine votez? Si de ce?
11-22-2009, 11:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Incepe circul ! Eu cu cine votez? Si de ce?
In seara asta Romania si-a dat cu firma in cap. Romanii au ales singuri sa traiasca mai rau. Cat de orbi putem fi?
CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!! |
|||
11-28-2009, 03:48 PM
|
|||
|
|||
Din pacate, nu am cu cine vota in turul doi.Am sa anulez biletul. Voi vota cu mine.
|
|||
11-28-2009, 10:39 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-28-2009 10:46 PM de Larissa.)
|
|||
|
|||
Balada lui Basescu !
Şi dacă ramuri bat în geam, Şi iese iarăşi Chiorul, Eu o să plec în Vietnam, Că s-a tâmpit poporul. La cârma bietei noastre ţări Se află un golan Cu-apucături şi cu purtări De mare beţivan. Şi dacă tot ieşiţi la vot, Căci voi sunteţi poporul, Sper că nu v-au prostit de tot S-alegeţi iarăşi Chiorul. Melodia ''Chel, Chel'' "Acum c-ai look de samurai/ si coruptia tre' s-o tai/ Altfel te faci de "cucurucu"/ si tara va striga: "sepuku"/ Chelia ta e tot ce noi ne-am dorit... si-am reusit,/ si mai vrem inca ceva:/ Ochelari de soare fara TVA/ Sa te putem vedea,/ si-atunci cu totii vom striga:/ Chel, chel! - avem lumina-n cartier./ Chel, chel! - manca-l-ar mama-i frumusel./ Chel, chel! - nu mai ia pieptanul cu el./ Chel, chel! - acum ai look de top model!" |
|||
11-28-2009, 10:48 PM
|
|||
|
|||
Frumoasa poezie! Nu votam cu chiorul! Dar nici cu "prostanacul" nu as vota! De fapt cred ca, daca ma duc la vot voi vota cu "prostanacul", sa vedem de ce e in stare!
CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!! |
|||
11-30-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
Atât de proastă (balada EBA)
adapare dupa poezia "Atât de fragedă" de Mihai Eminescu Atât de proastă,te asemeni Cu tufa mare de măceş Şi ca o vită între oameni În drumul către UE ieşi. Abia atingi BOTOX ul moale Tocuri îţi sună sub picior Şi de la frunte pâna-n poale Păşeşti ca mâţa pe covor. Din subţirimea-ţi scurtă minte Răsai ca toanta în mulţime S-atârni pe scena în cuvinte Pline de gafe şi micime. O vis nemernic de mărire Prinţesa tatii din poveşti Nu mai rânji! A ta rânjire Mi-arată cât de proastă eşti. Cât poţi tu la BAMBOO o noapte Să-ţi tulburi de beţie ochi Cu a gurii tale tâmpe şoapte Cu-mbrăţişări de tată dulci. Deodată faci o “cugetare” Un fâs din buzele-ţi fierbinţi E ca-n lumina desfătare E spuma târfelor dorinţi. Vorbeşti,n-am înteles o doară Şi râd de ale tale speech-uri Ruşine mare pentru ţară Ca fata mare cu succesuri. Că te-au votat e a lor prostie Şi eu deloc n-o să-i condamn Trăi-vor visul de domnie Făcându-mă să urlu-n van. Ş-o să apari ca o cocotă A pururi fiica de Traian În mintea lui,Dosarul Flota Unde si când scăpăm de clan? |
|||
12-02-2009, 11:34 AM
|
|||
|
|||
Evenimentele de ieri de la Timisoara si apoi de la Bucuresti, au umbrit sarbatoarea romanilor .
|
|||
12-04-2009, 11:23 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-05-2009 12:12 PM de Larissa.)
|
|||
|
|||
DOINA LUI PAZVANTE CHIORUL
De la Nistru pin la Tisa Tara-i o spirala MISA Ne-am pierdut toata mindria, Asta nu e Romania! Vai de biet roman, saracul Ce trist mai incepe veacul L-au razbit foamea si sila - Amin! Dumnezeu cu mila! De la Iasi la Bucuresti Si din Cluj pina-n Ploiesti Tot lichele intilnesti Cu apucaturi hotesti, Fauna de Plataresti. Unde-au fost paduri de brad Azi sint antene Mossad Centre bine camuflate Ale liftelor spurcate. Tara noastra-i ocupata De o gasca blestemata. Avem baze-americane Cu ifose talibane. Yankeii se dau stapini Si-i trateaza pe romani Ca pe niste oi la stini. Fostul Spatiu Mioritic E condus de-un sifilitic. Fiindca pestele, stiut e, intii de la cap se-mpute. Doamne, crunt ne-ai mai batut! Ce rau, oare, Ti-am facut? Si ce blestem ispasim? Fie-Ti mila, ca murim! Murim, Doamne, de rusine Tara geme in ruine Mor copiii arsi de vii Tinerii fug pe pustii Lesina la cozi batrinii Rau au mai ajuns romanii! Chiar si ursu-a flaminzit Iese in drum, la cersit. Sintem sclavi la noi in tara: Ce rusine! Ce ocara! Romania e-n deriva N-avem griu nici de coliva Si traim de azi, pe miine Asta da, viata de ciine! Iara criza, vai si-amar, Nici n-a inceput macar. Patria lui Eminescu E maidanul lui Basescu! Tara lui Stefan cel Mare E calcata in picioare De un betiv si-o putoare! Atunci cind apare Chiorul Se strimba televizorul. Cind zice bancuri stupide Leapada femei gravide. Cind face bai de multime Si ha-haie la prostime Zau ca-ti vine sa faci crime! Stefane, Maria Ta, Ridica spada cea grea Sau mai bine o bazuka Sa-l impusti pe Chior in buca. Daca il tintesti in cap Pazvante o ia la trap. Daca tragi a doua oara Nuti Udrea o sa sara Ca o sorcova vopsita (La Casa Dior gatita) Sa-i bata cu tita-n poarta Desi rima lui e moarta. Ea are antrenament Si-a tras la popow curent, Iar gura ei, cu avint, Scoate petrol din pamint. Doamna Nuti, spaima putii Nici nu mai sta la discutii. Fiindca a cazut pe spate - Azi preda la Facultate. Stefane, asculta-mi ruga Si termina cu rapciuga. Arde-l scurt pe mitocan - El e Nero, nu-i Traian. Atunci cind pirli-vei porcul S-o cutremura New Yorkul Si Obama, de sub dus, O sa-i dea **** lui Bush. Stefane, Marite Domn, Hai, trezeste-te din somn Si ca un nou exorcist Scoate cu crucea lui Christ, Toti dracii din satanist. Sa-i sara scintei, nenica, Ca lozu-n plic din Ogica Si fumul din Copsa Mica. Traim 4 ani de groaza De cind la cirma-i o loaza Plina de bani si-n gaoaza. Mai, Basescule, asculta: Prostia ta ne insulta. Tu nu te uiti in oglinda? Nu-ti vezi mecla suferinda? Esti bocciu, ai nasul ros Ca monstrii pictati de Bosch. Capul tau privit la foc Parca e curul lui Boc Cind joaca cu Frunda rock. Toata viata ai trait Ca un om nelegiuit. Ai violat, ai baut Si pe tine ai facut. Te lua-n circa cite unul Si te spala cu furtunul. insa si acum duhnesti - Crezi ca nu stim cine esti? Tu pe ma-ta s-o prostesti! Ne faci tara de rusine Nu mai crapa fierea-n tine? Asta-i crima cea mai grava: Sa instalezi o epava, Un matroz handicapat La timona unui stat. Thank you, dragi americani! Mai cunoasteti multi golani? Am pierdut si timp, si bani Pentru vreo 50 de ani. Astazi cinta tot Poporul Doina lui Pazvante Chiorul: ,,Lasa-ne! Lasa-ne! Betivanule!� Da-ne, Doamne, niste semne Sa scapam de Strimba Lemne! Iesiti, popilor, pe uliti Ridicati prapurii-n suliti Icoane si rugaciuni Facatoare de minuni. Poate Dumnezeu se-mbuna Sa ne scoata din furtuna, Sa-l trazneasca pe dement Sa toarne pe el ciment Sa-i puna la cap o cruce - Ca tara mult n-o mai duce� Sfinti parinti, nu pregetati Si nu va mai laudati Tu pe el, el pe matale in slujbe medievale ,,Vrednic este� suna rau Cind traim ca la bulau Si ne prabusim in hau. Isus a fost mai smerit Fiti ca El necontenit. induplecati-L pe Domnul Poate-i va trezi din somnul Cel de moarte, pe romani Ca sa scape de pagini. Asta-i ultima salvare: O revolta foarte mare - Astfel, Romania moare |
|||
12-11-2009, 02:10 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-11-2009 02:11 AM de gonen.)
|
|||
|
|||
un mesaj primit de la un reprezentant in Biroul Electoral al Sectiilor de Votare din Strainatate si care nu e membru al nici unui partid important
Citat:Dragi prieteni din capul locului vreau sa retineti faptul ca masiva frauda electorala a PSD-ului din 2000 si apoi a PDL-ului si a PSD-ului in aceasi la consultatul din Paris au fost 3785 de oamnei prezenti la vot 3747 de buletine valabil exprimate 29 buletine nule 7800 de buletine de vot primite de sectie pentru utilizare rezultate : basescu 3115 voturi( 83.13%) geoana 632 de voturi (16.86%) http://www.gruppo-maxima.ro/wiki - Stiinta si doar atat |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut