Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
09-10-2009, 12:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
Tiago: Il meditez pe Danciulescu la spaniola
Portughezul spune ca nu vor fi probleme de adaptare pentru fostul golgheter al lui Dinamo si ca il va ajuta pe roman sa invete orasul.
Rep: Salut, Tiago. Felicitari pentru ultimul meci disputat. Ai fost eroul lui Hercules Alicante in meciul cu Betis. T.G.: A fost o seara deosebita pentru mine, intr-adevar. Nu am reusit multe duble in cariera mea, iar aceasta este si mai importanta pentru ca am castigat meciul cu 3-2, deci golurile mele au fost decisive. La Hercules ma simt apreciat de conducere, iar asta imi ofera multa incredere in joc. - L-ai mai recunoscut pe Ionel Danciulescu atunci cand a ajuns la Alicante? - Desigur. Chiar il asteptam. L-am intrebat imediat ce mai e nou la Steaua. Mi-a spus ca a batut-o Dinamo chiar in ultimul meci jucat de el in Romania. Pacat, mai ales pentru suporteri. - Cum i s-a parut lui Danciu orasul? - Cred ca i-a placut. Este mult mai mic decat Bucurestiul, deci ar trebui sa-l invete repede. I-am aratat drumul de la stadion spre casa si strazile principale. - Ii va fi greu sa invete limba spaniola? - Nu cred. Eu stiam cuvintele de baza si de cand m-am mutat aici am mai invatat, cat sa pot purta o conversatie. Cred ca nici lui nu ii va fi greu pentru ca se aseamana mult si cu limba romana. Pentru inceput, il meditez pentru a-l ajuta sa deprinda cuvintele importante, mai ales ca eu stiu notiunile de baza in limba romana. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut