Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
09-24-2009, 04:04 PM
RE: Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
Dănciulescu: "Vreau să debutez cât mai repede la Hercules, dar totul depinde de antrenor"

Atacantul român Ionel Dănciulescu a declarat că s-a refăcut după accidentarea suferită înaintea transferului în Spania şi se simte pregătit să debuteze la noua sa formaţie, însă acest lucru se va întâmpla doar atunci când va decide antrenorul Esteban Vigo, informează cotidianul AS.

"Sunt pregătit din toate punctele de vedere şi gata să joc pentru Hercules. Din punct de vedere fizic mai am de lucrat puţin, pentru că nu m-am antrenat normal 8 sau 9 zile, dar îmi voi reveni. Nu mai resimt nicio durere, dar depinde doar de antrenor când mă va folosi. Cert este că vreau să debutez cât mai repede, în meciul cu Celta Vigo dacă se poate", a spus Dănciulescu.

Atacantul român a adăugat că partida cu Celta Vigo va fi una dificilă, dar Hercules trebuie să se impună: "Ştiu că Celta Vigo este o echipă foarte bună şi cu mare tradiţie în Spania. Totuşi, asta nu ne va împiedica să jucăm bine, pentru că avem nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Pentru noi, cea mai importantă este victoria".

Dănciulescu a fost transferat de la Dinamo la Hercules Alicante, dar nu a apucat încă să debuteze pentru noua sa echipă din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în ultimele zile pe care le-a petrecut la formaţia din Ştefan cel Mare. Atacantul ar putea debuta în partida cu Celta Vigo, programată sâmbătă, în liga a II-a iberică.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante) - Sebi Raducu - 09-24-2009 04:04 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut