Juventus Torino
11-24-2009, 04:54 PM
|
|||
|
|||
RE: Juventus Torino
Cannavaro susţine că Balotelli nu a fost victima manifestărilor rasiste
Fundaşul lui Juventus, Fabio Cannavaro, a declarat marţi că suporterii echipei sale nu au scandat lozinci rasiste la adresa jucătorului lui Inter, Mario Balotelli, informează ediţia online a Corriere dello Sport.
"De ani de zile am auzit toate lucrurile posibile pe stadioane, dar despre care se vorbeşte acum nu cred că au fost jigniri rasiste", a spus Fabio Cannavaro, înainte de plecarea echipei spre Franţa, unde Juventus va întâlni pe Bordeaux în Liga Campionilor. Incidentele s-au petrecut la meciul de duminică seară dintre Juventus şi Udinese, scor 1-0, iar antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, s-a referit şi el la acest lucru. "În timp ce Balotelli se pregătea pentru un meci de Liga Campionilor, erau oameni pe un stadion italian care spuneau tot felul de lucruri despre el. Eu vreau să joc meciul cu Juventus la Torino, dar este posibil ca stadionul lor să fie suspendat din cauza acestor întâmplări", a spus tehnicianul campioanei. Presa italiană a scris că fanii lui Juventus l-au jignit pe Balotelli, dar aceştia nu s-au referit la faptul că atacantul lui Inter este de culoare. Fotbalistul de 19 ani a mai fost victima abuzurilor din partea suporterilor şi sezonul trecut. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut