Juventus Torino
01-13-2010, 07:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Juventus Torino
Ferrara spune că va rămâne la Juventus pentru că este puternic precum Rocky Balboa
Antrenorul lui Juventus Torino, Ciro Ferrara, a afirmat că are puterea să rămână la echipă, în ciuda criticilor din ultimul timp, şi s-a comparat cu personajul Rocky Balboa, potrivit ediţiei online a Gazzetta dello Sport.
"Unul dintre prietenii mei, unul dintre puţinii pe care îi mai am acum, mi-a spus că sunt precum Rocky. Am primit mulţi pumni, sunt plin de sânge, dar îi spun adversarului că nu sunt rănit şi îi cer să lovească şi mai tare, deoarece nu mă afectează. Nimic nu mă poate dărâma, chiar şi mama loveşte mai puternic", a explicat tehnicianul. Presa din Italia a scris că Ferrara riscă să fie demis dacă pierde meciul de Cupă cu Napoli, mai ales după ce echipa a fost învinsă cu 3-0 de AC Milan, în derby-ul etapei trecute. Tehnicianul ar putea fi înlocuit de selecţionerul Rusiei, Guus Hiddink. "Ştiu ce la ce gândesc cei din conducerea clubului şi eu sunt conştient că viitorul unui antrenor este strâns legat de rezultate. Nu pot considera că o demitere este o înfrângere pentru un antrenor, ci ca un semn de maturitate. Este normal ca oficialii grupării să fie foarte interesaţi de ce se întâmplă", a spus Ferrara în cadrul unei conferinţe de presă. Juventus Torino ocupă locul 3 în Serie A, cu 12 puncte mai puţin decât liderul Inter Milano. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut