Juventus Torino
09-27-2009, 11:50 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-27-2009 11:52 AM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Juventus Torino
Ferrara consideră partida cu Bologna dificilă, chiar dacă revin Diego şi Del Piero
Antrenorul lui Juventus Torino, Ciro Ferrara, a afirmat, sâmbătă, că echipa sa va avea un meci greu contra lui Bologna, deşi în lot au revenit Alessandro Del Piero şi Diego, ambii fiind accidentaţi în ultimul timp, informează site-ul oficial al echipei din nordul Italiei.
"O să fie un meci dificil. Ştiu că jucătorii mei sunt încă nervoşi pentru remiza cu Genoa, dar sper ca furia să se transforme în energie pozitivă. Eu respect fiecare adversar, indiferent de poziţia lui în clasament. O să discut cu Alessandro şi Diego pentru a vedea cum se simt şi dacă este nevoie, o să îi folosesc. Nimeni nu vrea să fie rezervă şi cred că ei îşi doresc foarte mult să revină", a spus Ferrara. Tehnicianul a adăugat echipa are un program foarte încărcat, urmând ca miercuri să evolueze contra lui Bayern Munchen, în Liga Campionilor. "Fiecare meci este foarte important şi vreau ca primul 11 să fie în cea mai bună formă. Sigur voi face schimbări faţă de ultima etapă de campionat, dar nu unele majore. Grosso trebuie să se odihnească, acesta fiind şi motivul pentru care nu a fost convocat", a explicat antrenorul. "Cei mai periculoşi jucători ai Bologniei sunt Zalayeta şi Di Vaio, îi cunosc foarte bine. Trebuie să evoluăm perfect în defensivă. Ne gândim numai la victorie, dar trebuie să fim foarte concentraţi pentru această partidă, iar la final ne gândim şi la Bayern. Ar fi o mare eroare dacă am face altfel", a mai spus Ferrara. Juventus Torino, care va întâlni duminică pe Bologna, este pe locul 2 în clasament, cu 13 puncte, la fel ca şi liderul Inter. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)
29 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut