Chestionar: Cine va câştiga Liga Campionilor în sezonul 2009-2010? Acest chestionar este închis. |
|||
FC Barcelona | 1 | 14.29% | |
Manchester United | 0 | 0% | |
FC Porto | 0 | 0% | |
Chelsea FC | 0 | 0% | |
Liverpool FC | 1 | 14.29% | |
Inter Milano | 2 | 28.57% | |
AC Milan | 0 | 0% | |
Real Madrid | 2 | 28.57% | |
Juventus Torino | 1 | 14.29% | |
Altă echipă | 0 | 0% | |
Total | 7 voturi | 100% |
* Aţi votat pentru acest element. | [Arată rezultate] |
Liga Campionilor 2009-2010
10-22-2009, 03:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Liga Campionilor 2009-2010
Manchester a egalat recordul de meciuri fără înfrângere în deplasare al lui Ajax
Formaţia engleză Manchester United, care a câştigat cu 1-0 partida de miercuri seară cu ŢSKA Moscova, a egalat recordul de 14 meciuri fără înfrângere în deplasare în Liga Campionilor, deţinut de Ajax Amsterdam între 1994 şi 1997, informează ediţia online a The Times.
Manchester United a câştigat partida prin golul reuşit de Valencia în minutul 86. "Cred că trebuie să fim mândri că am egalat recordul lui Ajax. Am evoluat cu maturitate, iar acest lucru s-a văzut. Am avut răbdare în prima repriză, iar acest lucru este necesar atunci când evoluezi în deplasare. Experienţa este vitală în astfel de situaţii", a spus antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson. El l-a lăudat şi pe marcatorul golului, dar şi pe Fabio Da Silva, un fundaş care a debutat în Liga Campionilor. "Valencia a crescut foarte mult în ultima perioadă, iar Da Silva s-a adaptat şi are tot mai multă încredere în el", a adăugat acesta. Manchester United ocupă primul loc în Grupa B a Ligii Campionilor, cu 9 puncte după trei etape disputate. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut