Chestionar: Cine se califică?
Liverpool FC
Unirea Urziceni
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liverpool FC - Unirea Urziceni, şaisprezecimile Europa League
12-18-2009, 07:16 PM
Mesaj: #5
RE: Liverpool FC - Unirea Urziceni, şaisprezecimile Europa League
Benitez spune că Liverpool nu va subestima Unirea Urziceni

Antrenorul lui Liverpool, Rafael Benitez, a afirmat vineri că elevii săi trebuie să trateze cu seriozitate dubla întâlnire cu Unirea Urziceni din 16-imile Ligii Europa, mai ales că îşi doresc să câştige competiţia în acest sezon, informează site-ul oficial al grupării britanice.

"Meciurile vor fi dificile, deoarece Unirea vine din Liga Campionilor. Am urmărit grupa lor, am prieteni în Sevilla, şi ştiu că vom avea două meciuri grele, dar noi suntem Liverpool şi avem încredere în noi. Fiecare competiţie este foarte importantă pentru noi şi Liga Europa reprezintă o oportunitate în vederea câştigării unui trofeu. Vrem să ajungem cât de departe se poate", a declarat Benitez.

Tehnicianul lui Liverpool a adăugat că echipa sa are timp să se pregătească în vederea partidei cu Unirea. "Meciul va fi tocmai în februarie, aşa că ne vom pregăti şi ne vom analiza bine adversarul. Vom evolua contra unei echipe dintr-un campionat diferit şi la un alt nivel, dar care dispune de un grup valoros din moment ce a câştigat titlul de campioană şi avea şanse să ajungă în optimile Ligii", a mai spus antrenorul spaniol.

Liverpool şi Unirea Urziceni se vor întâlni în 16-imile de finală ale Ligii Campionilor, după ce ambele formaţii au evoluat în grupele Ligii Campionilor.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Liverpool FC - Unirea Urziceni, şaisprezecimile Europa League - Sebi Raducu - 12-18-2009 07:16 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut