Chestionar: Cine se califică?
Liverpool FC
Unirea Urziceni
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liverpool FC - Unirea Urziceni, şaisprezecimile Europa League
01-06-2010, 09:15 PM
RE: Liverpool FC - Unirea Urziceni, şaisprezecimile Europa League
Torres afirmă că recordul de goluri de la Liverpool este cea mai importantă realizare a sa

Atacantul spaniol al lui Liverpool, Fernando Torres, devenit jucătorul care a înscris cel mai rapid 50 de goluri pentru formaţia de pe Anfield, a afirmat că în sezoanele viitoare îşi propune să doboare şi alte recorduri, informează site-ul oficial al grupării.

Torres a reuşit să marcheze 50 de goluri în cele 72 de meciuri jucate, reuşind să depăşească recordul deţinut de Albert Stubbins şi Sam Raybould.

"Este incredibil pentru mine, mai ales că Liverpool nu este un club mic, ci unul dintre cele mai mari din lume. Toţi jucătorii care au evoluat până acum sunt de calitate, au reuşit recorduri importante. Eu sunt acum înaintea lor, iar acest lucru este unul dintre cele mai importante pe care le-am reuşit în carieră", a spus Torres.

"Vreau în continuare să obţin şi alte recorduri pentru a rămâne definitiv în amintirea suporterilor. Eu îmi fac meseria şi vreau să-i fac fericiţi pe suporteri. Nu mi-am propus un număr în acest sezon, dar vreau cât mai multe, pentru a ajunge în primele patru echipe din campionat şi îmi doresc şi câştigarea Cupei Angliei", a adăugat atacantul, care în acest sezon a reuşit 12 goluri.

Liverpool va evolua în 16-imile Ligii Europa contra Unirii Urziceni, meciul tur urmând să aibă loc la 18 februarie, în Anglia.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Liverpool FC - Unirea Urziceni, şaisprezecimile Europa League - Sebi Raducu - 01-06-2010 09:15 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut